Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir ve kaç yaşındadır? Doya Doya Moda şampiyonu belli oldu

Sevilen moda programı Doya Doya Moda'nın ilk sezon şampiyonu belli oldu. Peki Doya Doya Moda'nın şampiyonu kim oldu? Yarışmanın en dikkat çeken ismi, hiakyesiyle derin üzüntüye boğan Betül Böçkün olmuştu. Ekranın en çok izlenen yarışma programlarından Doya Doya Moda programına katılan Betül Böçkün kimdir? Betül kaç yaşında, nereli? Betül Böçkün'ün oğlu Emir'in hikayesi... Sorularının cevabı bugünkü yazımızda.

TV8'in büyük bir ilgiyle izlenen moda yarışma programı Doya Doya Moda, bugün yayınlanan son bölümüyle final yaptı ve şampiyonunu belirledi. Finalde yarışan isimler; Su Baher, Sündüz Durmaz, Betül Böçkün ve Hanzade Nuh oldu. Yarışmanın 4.'sü, 144 puanla Hanzade Nuh oldu. Yarışmanın 3.'sü, en dikkat çeken isimlerden birisi olan Su Baher oldu. Yarışmanın 2.'si Sündüz Durmaz olurken şampiyon, yaşam hikayesiyle de seyirciyi etkileyen Betül Böçkün oldu. Böçkün 50 bin TL, 2. olan Durmaz 25 bin TL değerinde kolye, 3. Su Baher ise 10 bin TL değerinde bir cep telefonu sahibi oldu.

DOYA DOYA MODA ŞAMPİYONU BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR?

Hafta içi her gün TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda adlı yarışma programda 42 beden üzeri ölçülere sahip olan 8 kadın yarışmacı, en yüksek puanı alıp altın kolyenin sahibi olabilmek için 5 gün boyunca kıyasıya mücadelenin içerisine giriyor. Programda yer alan yarışmacılar da oldukça merak ediliyor. Bu isimlerden birisi de Betül Böçkün. Doya Doya Moda Betül kimdir, kaç yaşında? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. 

DOYA DOYA MODA BETÜL KİMDİR?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Betül Böçkün, aslen Bingöllü'dür. Anne ve babası ayrı olan Böçkün, annesiyle hiç görüşmüyor. Böçkün'ün vefat eden 3 yaşında da bir çocuğu bulunuyor. Kuaförlük mesleği ile uğraşıyor.

DOYA DOYA MODA BETÜL KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Betül Böçkün, 1996 doğumlu 24 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA BETÜL KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Betül Böçkün, 90 kilodur ve 1.74 boyundadır.

DOYA DOYA MODA BETÜL'ÜN OĞLU EMİR'İN HÜZÜNLÜ HİKAYESİ

Anne ve babası birbirinden ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediğini dile getirdi. Ebeveynlerinin ayrılığından sonra annesinden hiçbir şekilde haber alamadığını söyleyen Böçkün, kendisine halalarının bakıp annelik ettiğini söyledi.

Biri kız, diğeri erkek olmak üzere 2 kardeşi olduğunu söyleyen Böçkün, annesine ulaşabilmek için henüz 17 yaşındayken bilinmeyen numaralar üzerinden ona ulaşmaya çalıştığını da itiraf etti. 

Evlendikten sonra ancak annesinin kendisiyle görüşmeye başladığını söyleyen Böçkün, 3 yaşındaki oğlu Emir'in vefat ettiğini de açıklayarak stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir ve kaç yaşındadır?

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda Su Baher kimdir ve kaç yaşındadır?
Makyajı görünmüyor diye üzülenlere şeffaf maske! Maske modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Makyajı görünmüyor diye üzülenlere şeffaf maske! Maske modelleri ve fiyatları

BİR YORUM YAPIN 1

Yağmur 3 yıl önce

Betül Hanım, başınız sağolsun.

Toplam 3 beğeni