Doya Doya Moda'da kim elendi? Doya Doya Moda 30 Ekim sonuçları

TV8'in büyük bir ilgiyle takip edilen moda yarışma programı Doya Doya Moda'da elenen isim belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda Dilara'nın elendiği Doya Doya Moda'da son durum nedir? İşte Doya Doya Moda'da 30 Ekim sonuçları.

Doya Doya Moda yarışmasında 19 Ekim - 23 Ekim haftasının genel sonuçları belli oldu. 5 günün toplamında yarışmaya veda eden isim ve haftanın kazanan ismi, Google üzerinden sıkça aratılıyor. İşte Doya Doya Moda 26 Ekim - 30 Ekim haftasının sonuçları! Stilleriyle haftanın en şık ismi olmaya çabalayan yarışmacılar, 2 saat içerisinde zorlu mücadeleyi tamamladılar.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda’da bu hafta potaya kalan isimler Rabia, Rümeysa ve Tuğçe oldu. Yarışmadan elenen kimse olmadı. Üç isim de yarışmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta eleme potasında Rümeysa, Rabia ve Dilara vardı. Rümeysa potadan kurtuldu ancak Kadir Doğulu, Dilara ve Rabia'nın elendiğini açıkladı. Yaşanan duygusal anların ardından Doğulu, Rabia'ya bir şans daha verdikleriini söyledi ve elenen Dilara olmuş oldu.

DOYA DOYA MODA YENİ SEZON YARIŞMACILARI

BİRBEN COŞKUN

1996 yılında dünyaya gelen Birben Coşkun, aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nden mezun olmuştur. Bir organizasyon şirketi ve butik pastanesi bulunmaktadır.

İMANİ DOLAR

1997 doğumlu olan yarışmacı, aslen Mersinlidir ancak Bursa'da doğmuştur. 20 senedir İstanbul'da yaşamaktadır. Oldukça iddialı olan yarışmacı, 'Rakiplerim benden korkmalılar. Hem tarzıma hem duruşuma hem de karakterime çok fazla güveniyorum, onların da bunu çok kısa zamanda anlayacaklarını düşünüyorum. Buraya birinci olmaya geldim.' cümlelerini kullanıyor.

NUR İŞLEK

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan yarışmacının, Doruk adında bir oğlu bulunuyor. Oğlu ile de sıkça paylaşımlarda bulunan yarışmacı, Instagram ve TikTok hesaplarında da oldukça aktif hareket ediyor. Takipçilerinden de beğeni topluyor.

AYLİN TÖZÜM

Aynı zamanda profesyonel bir dansçı da olan Tözüm, 23 yaşındadır. Aslen Elazığlı olan yarışmacı, daha önce Her şey Güzeldir'e de katılmıştır.

ASLI ADIYAMAN

1998 doğumlu olan Aslı Adyaman, aslen Adanalıdır ancak doğma büyüme İstanbulludur.  Boyu 1.60 olan Adıyaman, 77 kilodur ve Arya isminde bir kızı bulunmaktadır. Adıyaman, 'Rakiplerim benden korksunlar çünkü ben buraya tarzımla imza atmaya geldim.' diyor.

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir, kaç yaşında, evli mi?

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir, kaç yaşında, evli mi?
Doya Doya Moda Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir, kaç yaşında, evli mi?
Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, kaç yaşında? Rabia Ağca hakkında merak edilenler

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, kaç yaşında? Rabia Ağca hakkında merak edilenler
Efsanevi aktör Sean Connery hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Efsanevi aktör Sean Connery hayatını kaybetti

BİR YORUM YAPIN 0