Hande Erçel tarzıyla günlük kombin oluşturmanın yolları

Şimdilerde Sen Çal Kapımı adlı yaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabında paylaştığı kombinlerle dikkat çekiyor. Peki Hande Erçel kendisine nasıl bir tarz oluşturuyor ve hangi markaları tercih ediyor? Yaptığı işlerle sık konuşulan isimler arasında yer alan Hande Erçel'in stilinden yola çıkarak kombin önerilerinde bulunduk. İşte Hande Erçel tarzıyla günlük kombin oluşturmanın yolları.

Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Eda Yıldız karakteriyle son dönemin en merak edilen isimlerinden biri haline gelen Hande Erçel, oyunculuğu kadar stiliyle de ilgi topluyor. Sosyal medyada ve bulunduğu ortamlarda tarzını yansıtmayı başaran Erçel, gündelik yaşamda dolabınızda daima bulabileceğiniz parçalardan giyim kimliğini oluşturmayı sağlıyor. Peki Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel, kombin oluştururken hangi parçaları kullanmayı tercih ediyor?

27 yaşında olan genç oyuncu şöhreti, bir yaz dizisi olan Güneşin Kızları ile elde etmişti. Erçel burada Selin karakterini canlandırmıştı.

Bu sezonun trendleri arasında crop top parçalar yer alıyor. Erçel de crop top modasına uymayı tercih ediyor. Ton sür ton tercih eden ve hem üst hem de altta aynı tonu kullanan Erçel'in kıyafetleri Noctume markasına ait.

KALIN ASKILI CROP TOP: 

329 TL

PAÇASI MANŞETLİ PANTOLON: 349 TL

 

 

 

  Kıyafetlerinde dikkat çekici tonları tercih eden Erçel, bu modellerde de Nocturne'yi değerlendiriyor. Elbise, balon kol sevenler için ideal bir parça.

BALON KOL MİNİ ELBİSE:

479 TL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2020 yaz sezonunda geometrik desenler, trendler arasında yer alıyor. 

Fotoğrafta olabileceği en sade haliyle görünen oyuncu, yaz sezonunun trend koyu renklerinden biri olan kahverengiyi kombinlerinde kullanmayı ihmal etmiyor. Erçel, gömleği üzerinde de uzun çizgilerle geometrik desen detaylarına yer veriyor. Bu sezonun koyu renkleri arasında kahverengi ile birlikte siyah da yer alıyor. Açık tonlardaysa beyaz renk ön planda. Erçel kombininde hem kahverengi hem de beyaz rengin gücünden yararlanmayı tercih etmiş.

 

 

Püsküllü modelleri tercih eden Erçel, bu ceketlerini şort, kapri ve askılı bluzlarla birleştirmeyi tercih ediyor. Aksesuar olarak da kasket şapkaları kullanıyor. Erçel'in ceketinin markası Paltoi.  Bu tarz modelleri yalnızca esintili yaz akşamları için değil, sonbahar ve kış akşamları da tercih edilebilir.

 

 

Bu sezonun bir diğer trendiyse çiçek desenler. Erçel, siyah tül üzerine eklenmiş çiçek desenli üst parçasını renkli bir badiyle kombinlemeyi tercih etmiş. Alt giyimdeyse siyah jean bir pantolon tercih etmiş.

Yaz sezonunun trendleri arasında yer alan askılı bluz ve elbiseler, Hande Erçel'in de üzerinde. Koyu renklerde trend tonlardan biri olan siyahı elbise rengi olarak seçen Erçel, beyaz detayını da desen üzerinde kullanmayı tercih ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0