100 TL'nin altında satın alabileceğiniz kıyafetler

Günümüzde oldukça küçük bir para olarak algılanan 100 TL ile dolabınızı en şık parçalarla baştan aşağıya yenileyebilirmeniz mümkün oluyor. Sizler için her dolapta olması gereken parçalardan oluşan bir alışveriş öneri listesi oluşturduk. Mudo'dan, Zara'ya... İşte en az 100 TL altında satın alabileceğiniz, dolabınızda mutlaka olması gereken basit ama etkili parçalar.

Sadece en lüks markalarda değil daha uygun fiyatlı ürünleri bulundurduğu kabul edilen markalarda dahi 100 liranın altında bir parça bulmak zorlaşmış durumda. Gardropta yer alması gereken en temel parçalar için 100 TL'nin üzerinde bir fiyat ödemek, birçok kişiyi zorlayabiliyor. Ancak bu ünlü markalarda rahatlıkla bulabileceğiniz ve oldukça kaliteli olan 100 TL altında parçalar da bulunuyor. Alışveriş yapmaktan asla vazgeçemediğiniz markaların uygun fiyatlı bu parçalarıyla, istediğiniz şık stili oluşturabilmeniz mümkün olacaktır. Her dolapta olması gereken parçaları sizler için derledik.

Siyah elbiseler, kombin hazırlarken en büyük kurtarıcılardan biri oluyor. Yaz aylarında da rahatlıkla giyilebilen siyah elbiseler kot mont ve spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Kot mont ve spor ayakkabıyla gündelik kombin, siyah bir topuklu ayakkabıyla da gece elbisesi olarak kullanabilirsiniz. Kurtarıcı bir parça olan siyah elbiseleri, İnditex markası Bershka'da 100 liranın altında bulabilirsiniz.

 

 

 

Yaz aylarının en çok tercih edilen parçalarından croptoplar, cool tarz oluşturmak isteyenler ilk seçeneğinden oluyor. Bazı markalar bilinen croptop tarzından çıkıp farklı tasarımlara yönelebiliyor. Bunlardan biri de İnditex grubuna ait Zara markası. İspanyol devi, croptop gibi parçalar için akla ilk gelen markalardan oluyor. Kimi modellerinde fiyonk detayına da yer veren markada, 100 TL altında bir croptop bulabilmeniz münkün oluyor. 

Bir gardrobun özellikle yaz aylarında olmazsa olmaz parçası basic t-shirtlerdir. Rahat ve cool bir şıklı kazandıran bsic t-shirtler için organik pamuktan üretilmiş olması önemli bir detaydır. Organik ürünlerden üretilmiş bir basic t-shirti satın almanın maliyetinin 100 TL ve üzeri olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bir İspanyol markası olan Mango'dan sadece 35 TL'ye sahip olabilirsiniz. Bir mom jean ve spor ayakkabı ile kombinleyerek gündelik hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yaz ayları için en ideal parçalardan biri gömlektir. Poplin kumaş bir gömlekle hem şıklık kazanabilirsiniz hem de giydiğiniz zaman serinlik hissedebilirsiniz. Böyle bir gömleği Mudo'da da LC Waikiki'de de 100 TL'nni altında bulabilirsiniz.

Gardroplarınız olmazsa olmaz bir diğer parçası da, gömlek ve basic t-shirtlerle şık bir şekilde kombinlenen pantolonlardır. Günümüzde akla ilk gelen jean pantolonlardır. Bu kadar popüler oluşu, fiyatının da biraz pahalı olmasına sebep olabiliyor. Ancak bazı markalarda düşündüğünüzden daha da uygun fiyata bulabilmeniz mümkün oluyor. O markalardan biri de Boyner. Boyner'in internet sitesinde 30 TL'ye satışta bulunan jean pantolonlar bulunuyor.

 

 

 

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, kaç yaşında? Rabia Ağca hakkında merak edilenler

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, kaç yaşında? Rabia Ağca hakkında merak edilenler

BİR YORUM YAPIN 0