Gömlekler hakkında bilinmesi gereken detaylar

Gömlekler hem kadın hem de erkek modası için en çok tercih edilen parçalardandır. Çizgili, kareli, baskılı ve desenli kumaşları ve farklı renkleriyle dikkat çeken gömlekler klasik şıklığı da temsil eder. Ancak özellikle gömlek satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunur. Sizler için gömlekler hakkında bilinmesi gereken detayları ve nasıl kombinler uygulayabileceğiniz önerilerini derledik.

Gömlekler farklı tarzlarda kombinlenebilen rahat parçalardandır ve her mevsimde kombinlerin kurtarıcısıdır. Alışveriş yaparken, dikkat gerektiren detaylara da sahiptir. Ancak öncelikle yapmanız gereken, kendinize ait stilinizi belirlemenizdir. Gömlek tasarımları yapılırken, gömleğin uzun ya da kısa olmasına ayrıca dikkat edilir. Tasarımcılar, uzun gömlekler için çalışırken bu parçaların ilerleyen dönemlerde ceket veya yelek olarak kullanılabilmesini de sağlamaya çalışırlar. Uzun bir gömlek alırken bu detayı bilmeniz yerindedir. Peki gömleklerle ilgili diğer önemli detaylar nelerdir?

Gömlekleri iş toplantılarında da, davetlerde de, günlük kombinlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Eğer gömlekleriniz eskimişse, bu tarz alanlar için uygulacağınız tasarımlarla şık bir cekete dönüştürebilirsiniz.

Gömleğiniz ince kumaşlı bir yapıya sahipse ve boyu da uzunsa, plaj gibi yazlık beldelerde pareo amacıyla kullanabilirsiniz. Bu amaçla kullandığınız gömleğinizi aynı zamanda akşam vakitleri için hazırladığınız sade ve şık kombinleriniz için tercih edebilirsiniz.

Koşuşturmaların fazla olduğu günler için sizi sıkmayıp rahat hissettirecek parçalar ararsınız. İşte böyle günlerde gömlek ya da gömlek elbiseleri tercih edebilirsiniz. Bu parçalar rahat hissettireceği kadar şık ve özgüvenli bir görünüm oluşturmanızı da sağlayacaktır. Gömlekler, vücudunuzda kapanmasını istediğiniz kusurlarınızın kapanmasını da sağlar. Basenleriniz çok büyükse ve göbeğiniz belirginleştiyse, bol bir gömlek kurtarıcı olacaktır.

Gömlek seçerken vücut yapınıza uygunluğuna dikkat etmeniz gerekir. Pensli veya kuplu bir gömlek, gövde boyunuzun saha uzun görünmesini sağlar. Bu gömlekler ayrıca estetik bir görünüm kazanmanızı da sağlayacaktır.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, kaç yaşında? Rabia Ağca hakkında merak edilenler

İLİŞKİLİ HABER

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, kaç yaşında? Rabia Ağca hakkında merak edilenler

BİR YORUM YAPIN 0