Çiftlere özel en şık bayram kombinleri! Bayram kombini nasıl yapılır?

Bayram sürecinde eşinizle uyumlu bir görünüm kazanmanızı sağlayacak, birbirinden şık ve parçaları sizler için birleştirdik. Bayramda çiftler nasıl giyinmeli? Çiftlere özel bayram kombinleri neler? İşte birbirinden şık, çiftlere özel bayram kombinleri.

Dünyadaki tüm Müslümanları gelişiyle sevindiren gidişiyle hüzünlendiren on bir ayın sultanı Ramazan ayı artık yerini Ramazan Bayramı'na bırakıyor. Çocukların şenlendiği, büyüklerin ziyaret edildiği, küslerin barıştığı bayram geldi. Ramazan ayı boyuncu özenle tutulan orucun ardından bizi karşılayan bayramda, ziyaret geleneği yerine getirilirken kıyafetlerin yeni ve temiz olmasına da önem verilir. Yalnızca kadınlar değil, erkekler de bu güne özel şık görünmek için çaba harcar. Her geçen gün gelişmekte olan moda, yeni koleksiyonlarını sunmaya devam ediyor. Ancak, ürün derinliği ve çeşitliliğinin fazla olması kombin yapmanızda zorluk oluşturabilir. Biz de Yasemin.com ekibi olarak çiftlerin uyumu için bayrama özel kombinler oluşturduk. Böylelikle bayramda eşinizle ortak bir stil oluşturup ziyaretlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte çiftlere özel en şık bayram kombinleri!

2022 İlkbahar Yaz sezonu pamuklu tunikler! 2022 pamuklu tunikler...İLİŞKİLİ HABER2022 İlkbahar Yaz sezonu pamuklu tunikler! 2022 pamuklu tunikler...

ÇİFTLERE ÖZEL EN ŞIK BAYRAM KOMBİNLERİ 2022!

Şıklığınızla çok konuşulacaksınız;

Şıklığınızla çok konuşulacaksınız

Şıklığınızla çok konuşulacaksınız

Bu sezon trend listelerine ton sür tonlar hakim olmuşken toprak tonlarını siyah ve hakiyle birleştirdik. Siyah asaletine ve cesaretine masum bir dokunuş bırakan bej, yine sade ve mütevazı tavrıyla kendini her yere yakıştırmaya başarıyor. Her yıl tercih edilen renkleri zirveden takip eden toprak tonları da yanına aldığı her tonla barış halinde olabiliyor. Yine kendi tonuna yakın olan haki bir süveterin beyaz slim fit tişörtle hem şık hem de farklı stil yakaladığı göz ardı edilemez bir gerçek.

Çiftler için uygun bayram kombin önerileri

Çiftler için uygun bayram kombin önerileri

Birleştirdiğimiz bu parçalara yakın kombin oluşturmayı düşünürseniz siz de uygun aksesuarlarla küçük dokunuşlar katıp stilinizi konuşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra tarzınız, bayram ziyaretlerinizde veya bir sahil yürüyüşünüzde farkınızı ortaya koyabilir.

Bayramlarda da uyumu yakalayın;

Bayramlarda da uyumu yakalayın

Bayramlarda da uyumu yakalayın

Rahatlığı önemsediğimiz bu son zamanlarda tulumlar kadınlar için kurtarıcı parçalar haline geldi. Trend listelerinin başında yer almaya başlayan tulumlar, renkleri ve farklı tasarım kesimleriyle mağazaların en gözde görsel kıyafetleri arasında yer alıyor. Biz de bayram için kombin yapmakta kolaylık sağlayan siyah bir tulumu, koyu bej blazer ile giydirdik. Tabi çeşitli renk alternatifleriyle vazgeçilmez kıyafetler arasında olan ceketlerde hangi tonu kullanırsanız kullanın, tercih ettiğiniz parçalarla uyumunu sağlayacaktır. Siz şık bir siyah tulum giymişken, eşiniz de keten hakim yaka bir gömleği toprak tonlarındaki beli lastikli bir pantolonla kombinleyebilir. Bu stille şık ve komforu yakaladığı gibi renk tutumunu da sağlar. Öte yandan uygun aksesuar ve ayakkabıyla da mütevazı olduğunuz kadar alışılmadık bir duruş sergileyerek bayram ziyaretlerinin en gözde çifti siz olabilirsiniz.

En ahenkli iftar menüsü nasıl hazırlanır? 30. gün iftar menüsü

İLİŞKİLİ HABER

En ahenkli iftar menüsü nasıl hazırlanır? 30. gün iftar menüsü

BİR YORUM YAPIN 0