En şık mikro çanta modelleri! Mikro çantalar nasıl kombinlenir?

Cemiyet hayatının ünlü isimleri son dönemde mikro çantaları kullanmaya başladı. İçerisine bir şeyleri yerleştirmenin oldukça zor olduğu mikro çantalar, günümüzde daha büyük formlarda da üretilebilmektedir. Peki mikro çantalar nasıl kombinlenir? Yeni sezon mikro çantalar nasıl? Sizler için derledik.

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Yasemin Özilhan ile modacı Selma Çilek, günlük hayatlarında mikro çanta kullanmaya başladı. Mikro çantalar, küçük yapıları nedeniyle yalnızca süs olarak kullanılabilmektedir. Ancak Özilhan ve Çilek, bu çantaları kullanışlı hale getirdiler. Sezonun trendleri arasına girmeye başlayan mikro çantalar, artık küçük kalıplarda üretilmiyor. İçeriğimizde yeni nesil mikro çantalara ve kombin önerilerine yer verdik.

MİKRO ÇANTALAR ARTIK DAHA BÜYÜK

Mikro çantalar için kemerle uyumlu bir aksesuar kombini oluşturulabiliyor. Bele takılan kemer üzerine mikro çantayı yerleştirmeniz sayesinde, omuz ve elde çanta kullanmanıza gerek yoktur. Bu kullanım özellikle elbise ve tulum, uzun kazak ve çizme kombinlerine çok yakışır. Bel bölgesine odaklanmak isteyenler için de en uygun kombindir. Son dönemde suni deri kemer ve çantalar tercih ediliyor.

 

 

KALIN, PARLAK RENKLİ

ASKILAR

Mikro çantaları yalnızca bel kısmında değil omuzdan kısa askıyla da kullanabilirsiniz. Askılar artık ince değil kalın olarak da kullanılabilmektedir. Tıpkı görseldeki gibi kalın askılar, 2020 trendleri arasında. Askıları parlak renkli, çantaları daha soft tonda kullanabilirsiniz. Askıyı çapraz şeklinde asarak dikkatleri omuz bölgesine çekebilirsiniz.

 

 

 

Kalın askılar yerine ince ve uzun modelleri de deneyebilirsiniz. Bunun dışında mikro çantaları ilk kalıpları yani en küçük formlarıyla da kullanabilirsiniz  Bu çantaları küçük boy cüzdan, parfüm ve telefon gibi parçaları yerleştirebilirsiniz. Sonbahar ve kış aylarında yüksek belli, balon jean pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Mikro çantalar 200 TL'den 700 TL'ye kadarlık geniş bir satış skalasına sahiptir. Mikro çantaların yapımında çoğunlukla suni deriler kullanılır.

 

MİKRO ÇANTA MODELLERİ 2020

KATE SPADE: 645 TL / TERGAN: 200 TL

Glikolik Asit peeling nedir ve Glikolik Asit peeling ne işe yarar? Glikolik Asit peeling evde..

İLİŞKİLİ HABER

Glikolik Asit peeling nedir ve Glikolik Asit peeling ne işe yarar? Glikolik Asit peeling evde..
Diyet tam ölçülü mercimek köftesi tarifi! Mercimek köftesi kilo aldırır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Diyet tam ölçülü mercimek köftesi tarifi! Mercimek köftesi kilo aldırır mı?

BİR YORUM YAPIN 0