Sonbahar için en şık elbise kombinleri

2020 yılının sonbahar elbiselerinde karantinada geçen ilkbahar döneminin etkileri görülüyor. Desen olarak tercih edilense çiçek desenleri oluyor. Peki günlük kombinlerde ve davetlerde sıkça tercih edilen elbise modelleri neler? Sonbahar elbiseleri için en şık kombin önerileri neler? Sizler için derledik.

2020 yılı modası pandemi etkisinde geçti ve geçmeye de devam ediyor. Karantina sebebiyle ilkbahar moda trendleri istenilen kadar değerlendirilemedi. Ancak Haziran ayında başlayan yeni normal dönemle birlikte günlük kombinler eskisi kadar olmasa da araştırılmaya başlandı. 2020 sonbahar modasında elbiseler üzerinde, hem bu sezonun hem de yeterince değerlendirilemeyen ilkbahar ve yaz sezonu trendleri kullanılıyor. Elbiseler yalnızca günlük kombinlerde değil davetlerde de rahatlıkla giyilebilmesi açısından, diğer parçalara göre bir adım öne çıkar. Bu sezon elbiselerde büzgülü modeller ve çiçek desenleri kullanılıyor. 

Peki sonbahar elbiseleri için nasıl kombinler hazırlanabilir?

Serin havalar için midi elbiseleri seçmek doğrudur. Midi elbiseler dışında uzun etekli elbiseler de tercih edilebilir. Ofis, akşam davetleri ve günlük kombinlerde kullanılabilir.  Midi boy elbiselerle şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu elbiselerde mevsim renkleri kullanılması gereken ilk tonlardır. Mevsim renkleri arasında turuncu, hardal sarısı, bordo, vizon ve taş renkleri vardır. Seçeceğiniz elbisenin muhakkak vücut tipinize uygun olması gerekir. Bunun için vücut tipinizi iyi bilmeniz gerekir. Örneğin eğer bölgesel fazlalıklarınız var ise, seçeceğiniz elbise de o fazlalıkların bulunduğu bölgeyi kapatacak bir model olmalıdır. 

Eğer göbeğiniz varsa, bu kısımdan dikkatleri uzaklaştırmak için, göğüs altından bollaşan büzgülü ve kemerli elbiseleri tercih etmeniz gerekir. Kalçalardaki fazlalıkları kapatmak için etek kısmı bol olan A kesim parçalar değerlendirilmelidir.

Vücut tipine göre elbise kombinlemede boy da önemlidir. Eğer kısa boylu biriyseniz maxi boy elbiseler giymemeniz gerekir. Eğer boyunuz uzunsa midi boy elbiseler kullanmanız doğru olandır. İddialı ve dikkat çekici bir görünüm için seçmeniz gereken elbise modeli ise vücudu saran triko elbiseler ve çizme topuklu ayakkabılar olacaktır.

Ayakkabı konusunda tercih edeceğiniz modeller bilekten kesim botlar ve topuklu çizmelerdir. Kısa boylu kişilerin yüksek topuklu çizmeleri giymeleri, havalı bir görünüm kazanmalarını sağlayacaktır. Elbise kombinlerinizde romantik bir stil oluşturmak için pastel tonları tercih edebilirsiniz.

Sizler için 2020 sonbahar elbise modellerini derledik:

SONBAHAR ELBİSELERİ

ZARA - MİDİ ELBİSE: 400 TL

LC WAIKIKI: 100 TL

ARMİNE: 220 TL

MANGO: 200 TL

VAKKO: 3.095 TL - 3.180 TL

H&M: 30 TL - 35 TL

En şık ve iddialı erkek giyim önerileri

İLİŞKİLİ HABER

En şık ve iddialı erkek giyim önerileri

BİR YORUM YAPIN 0