Kişisel alışveriş uzmanı nedir? 2020 sonbahar alışveriş önerileri

Son dönemlerde Fast Fashion yani hızlı moda anlayışı hakim olmaya başladı. Bu durum, kişisel alışveriş uzmanı mantığını ortaya çıkardı. Yurt dışı pazarında trend olmaya başlayan bu meslek grubu, kişiye özel alışveriş önerilerinde bulunuyor. Peki kişisel alışveriş uzmanları 2020 ve 2021 alışverişlerinde hangi parçaları öneriyorlar? Sizler için derledik.

Günümüz modasında trendleri moda influencerleri ve bloggerleri belirliyor. Hem Türkiye'de hem de Dünya'da Instagram kullanıcıları, takip ettikleri kişilerin tercih ettikleri kıyafet ve aksesuarları giymeyi seçiyorlar. Bu isimler ise kombinlerinde, dünyaca ünlü markaların sezon için piyasaya sürdükleri modellere yer veriyorlar. Özellikle maddi anlamda hiçbir zorluk yaşamayan moda severler de, bu parçalara kısa zamanda sahip olmak için uğraşırlar. Böyle bir süreçte hangi parçayı tercih etmeleri konusunda da profesyonel yardıma ihtiyaç duyabilirler. Son dönemlerde bu ihtiyacı karşılamak için kişisel alışveriş uzmanı terimi türedi. Bu unvana sahip kişiler moda piyasasına sürülen yeni ve trend parçaları, danışmanlarına en uygun olanları seçerek alışveriş listesi önerilerine yer veriyorlar.

Peki kişisel alışveriş uzmanları yeni sezon için hangi parçaları öneriyorlar:

LÜKS MARKALARIN AKSESUAR MODELLERİ

  Lüks markaların en çok tercih edilen parçaları aksesuarlar oluyor. Bu sezon çantalarda farklı renk seçenekleri moda. Çantalarda bu sezon Jacquernus, Bottega Veneta, Louis Vuitton, Prada re-edition, Chanel 19 markaları trendler arasında. Ayakkabılarda botlar için Chanel, Prada, Bottega Veneta, sneaker modellerinde ise Dior, Chanel, Golden Goose, Off White ve Gucci markaları tercih ediliyor.

TREND DESEN: LEOPAR VE ZEBRA

Sonbahar sezonunun trend deseni leopar ve zebradır. Renkler konusunda kırmızı, bej ve siyahtır. Abartılı ve dikkat çekici desen ve detay kenarları trendler arasındadır. Leopar ve zebra, desen olarak trenddir. Kumaşlarda trend ise kadifedir. Bu desen ve kumaş, sadece kıyafetlerde değil ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlarda kullanılmaktadır.

DOKSANLAR MODASI KIŞIN TRENDLER ARASINDA

Bu sezon için 90'lı yılların kombinleri tercih ediliyor. Doksanlarda 2020 sonbahar ve kış sezonuna taşınan parçalar crop top ve desenli hırkalar oluyor. Crop top bluz ve kazaklar ile birlikte üzeri çiçek ve yıldız vb. simgelerin yer aldığı hırkalar, alışveriş listelerinde yer alıyor.

Online alışverişte satın alabileceğiniz sonbahar parçaları

İLİŞKİLİ HABER

Online alışverişte satın alabileceğiniz sonbahar parçaları
İştah kesen kolay ve kalıcı diyet listesi! Sağlıklı diyet listesi ile kilo verme

İLİŞKİLİ HABER

İştah kesen kolay ve kalıcı diyet listesi! Sağlıklı diyet listesi ile kilo verme
Yatak odalarında sonbahar ve kış dekorasyon hazırlığı önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Yatak odalarında sonbahar ve kış dekorasyon hazırlığı önerileri

BİR YORUM YAPIN 0