Gülşen Bubikoğlu stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

Gülşen Bubikoğlu, sadece güzelliğiyle değil tarzıyla da Türk Sineması'nda ayrı bir yer edinmiş bir isim. Sizler için Bubikoğlu'nın günlük yaşamda tercih ettiği kombinler üzerinden, bir sonbahar günlük kombin önerileri hazırladık. Uygulayabileceğiniz en şık kombinler, haberimizde.

Gülşen Bubikoğlu, en ikonik isimlerinden oyuncularından olmayı başarmış bir aktris. Rol aldığı filmlerdeki performansıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, giyim tarzıyla da dikkat çekiyor. Ah Nerede ve Gırgıriye serisi başta olmak üzere birçok kültleşmiş karakterinde kırmızı rengi tercih eden sanatçı, bugün halen daha katıldığı özel davet ve toplantılarda, kırmızı ve bunun yanında siyah vb. tonların rengin asil ve göz alıcı yanını üzerinde taşımaya devam ediyor. Elbise ve tunik tarzı uzun parçaları daha sık tercih eden Bubikoğlu, kendisine zamansız bir stil oluşturmayı başarmış durumda. Peki Gülşen Bubikoğlu nasıl bir stile sahip? Geçmişten günümüze taşınan en şık Gülşen Bubikoğlu kombinlerini bir araya getirdik. 

İşte Gülşen Bubikoğlu stiliyle günlük kombin oluşturma yolları:

Tulum veya kemerle ortadan bölünmüş tek parça kıyafetler, özellikle sonbahar dönemlerinde çok tercih ediliyor. Bubikoğlu'nun stilinde de bu tarz görülebiliyor. Sanatçı lacivert tek parça kıyafeti, beyaz desenli bir kemerle kombinlemiş.

Bu sezon kimono tarzı parçalar moda. Bubikoğlu'nun bu fotoğrafındaki kıyafeti de tam olarak kimono kalıbında önden kuşak bir kemerle bağlı olan bu parçaları, salaş kumaş bir pantolonla kombinleyebilirsiniz.

Blazer ceketler de bu sezonun trendlerinden. Siz de tıpkı Gülşen Bubikoğlu gibi, blazer ceketinizi bir bluz ve umaş pantolonla kombinleyebilirsiniz. Ya da paltolarınızı, gömlek ve kazak dışında renkli bluzlarınız ile birleştirebilirsiniz.

Sonbahar her zaman nostaljiyi canlandırır. Bu havayı kombinlerinizde kırmak için canlı renkler tercih edebilirsiniz. Gülşen Bubikoğlu, gömlek ve kazaklarında sarı ve kırmızıyı kullanmayı seçmiş.

Sizler de bu parçalarınızı, jean bir pantolon veya İspanyol paça bir pantolonla bütünleştirebilirsiniz.

Bubikoğlu'nun stilinde tercih ettiği diğer kombinler ise şöyle:

Kilo vermek için örnek diyet listeleri! Çok zayıflatan diyet listeleri

İLİŞKİLİ HABER

Kilo vermek için örnek diyet listeleri! Çok zayıflatan diyet listeleri
Yayınlandığı döneme damgasını vuran unutulmaz Türk dizileri

İLİŞKİLİ HABER

Yayınlandığı döneme damgasını vuran unutulmaz Türk dizileri

BİR YORUM YAPIN 0