2020-21 sonbahar-kış çanta trendleri

202-21 sonbahar-kış sezonunun öne çıkan çanta modelleri belli oldu. Yeni sezonda büyük ve abartılı kalıplar dikkat çekiyor. Peki 2020-21 sezonun çanta trendlerindeki detaylar neler? Yeni sezon çanta modasıyla ilgili tüm merak edilenler haberimizde.

2020-21 sonbahar-kış sezonunun çanta modasında, farklı ve özgün stiller tercih ediliyor. Sezon çantaları, aksesuar konusunda iddialı bir kombin oluşturulmasını sağlıyor. Sonbahar kıyafet modasının desen trendlerine uyumlu olarak hazırlanan yeni koleksiyonlar, birçok defile üzerinden modaseverler ile daha önce buluşturulmuştu. Her yaşa ve kesime hitap eden bu çantalarla bir kombin oluştururken, vücut tipinize uygunluğuna da dikkat etmeniz gerekiyor. Bu aynı zamanda vücut sağlığınız için de önemli bir etken oluyor.

TIKLA OKU: VÜCUT TİPİNİZE UYGUN ÇANTA SEÇMENİN YOLLARI

Yeni sezonda kalın zincirler, geometrik şekilli çantalar, vintage ile kutu ve kova çanta modelleri trendler arasında yer alıyor. Sezonun trend detayları ise şöyle:

KALIN ZİNCİRLİ ÇANTALAR

Lüks ve gösteriş sevenlerin ilk tercihi olacak bir modeldir. Günlük kombinlerde ilk dikkat çekecek olan detaydır. Bu çantaların tasarımında ilk göze çarpan, altın ve gümüş renklerin yoğun olarak kullanılmasıdır. Kalın zincir detayı bu sezon sadece çantalarda değil ayakkabı ve elbiselerde de kullanılmaktadır. Hugo Boss ve Dolce & Gabbana gibi markalar, sezon çantalarında kalın zincire fazlaca yer vermekteler.

VİNTAGE ÇANTALAR

Eskiyi hatırlatan hiçbir şeyden vazgeçemeyenler için bu sezon, vintage çantalar ön planda duruyor. Birden fazla renk alternatifi bulunan vintage çantalar Lanvin, Miu Miu ve Paco Rabanne gibi markaların koleksiyonlarında yer almaktadır.

GEOMETRİK ŞEKİLLİ ÇANTALAR

Sene başından bu yana geometrik desenler etkisini yüksek bir şekilde göstermekte. Tasarımcılar bu deseni sadece kıyafetlerde değil, çantalarda da değerlendirmeyi seçmiş durumdalar. Yeni sezona hareketlilik katan bu modeller, birden fazla renk seçeneğiyle Coach 1941 ve Stella McCartney gibi markaların koleksiyonunda yer almaktadır.

KUTU ÇANTALAR

Vintage ve geometrik modellerin etkisi kutu ve kova çantaların trendler arasında yer almasına sebebiyet verdi. Bu sezon için gece çantası olarak düşünülen kutu çantalar, Fendi ve Louis Vuitton gibi markaların koleksiyonlarında yer almaktadır.

KOVA ÇANTALAR

Yeni sezon defilelerinde de tanıtılan kova çantalar, sezonun en özel işlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Çantaların dış kısımları sert bir deriden, iç kısımları ise deri ile aynı tasarım şekline sahip olan bir astar kumaştan hazırlanmaktadır. Gucci'nin yeni sezon koleksiyonunda yer almaktadır.

Emine Erdoğan'ın giyim tarzı dünya listesinde! Dünyanın en şık first ladyleri

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'ın giyim tarzı dünya listesinde! Dünyanın en şık first ladyleri

BİR YORUM YAPIN 0