Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın dizi kıyafetleri ve sponsorları

TRT'nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı, kısa sürede hem konusu hem de karakterleriyle büyük ilgi topladı. Yeni sezonda seyirciyle buluşan dizinin başrollerinden Farah Zeynep Abdullah'ın giydiği kıyafetler, merak konusu oldu. Peki İnci karakteri için seçilen kıyafetler hangi marka ve fiyatları ne kadar? Sizler için Masumlar Apartmanı'nın İnci'sinin kıyafetlerini derledik.

Masumlar Apartmanı dizisi, başladığı ilk günden bu yana reytinglere damgasını vuruyor. Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı, Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'ndan tedavi görmüş temizlik hastası iki kız kardeşin iyileşme öyküsünü anlatıyor. Konusu itibariyle ilgi gören ve yayınlandığı her akşam sosyal medyaya damga vuran dizi, sadece bu yönüyle değil karakterlerinin kıyafetleriyle de beğeni topluyor. Özellikle Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakteri, her bölümde farklı bir tarzı seyircinin beğenisini sunuyor. Dizinin sıkı takipçileri de İnci'nin kıyafetlerini ve Masumlar Apartmanı dizisinin kıyafet sponsorlarını Google üzerinden aratıyor. İçeriğimiz içerisinde İnci karakterinin giydiği kıyafetlerin marka ve fiyatlarına yer verdik. Masumlar Apartmanı dizisinde İnci'nin giydiği kıyafetler içerisinde en çok merak edilenleri sizler için derledik.

İnci'nin 1. bölümde giyindiği kıyafetlerin markası çok merak ediliyor. Abdullah'ın giydiği bluz ve eteğin markası Mango. Çantasının markası ise H&M.

Dizide İnci'nin giydiği beyaz t-shirt Mango, etek ise Trendyol'un kendi firması olan Trendyolmilla markasına ait.

Trendyol'da satış da yapan Serbella markasına ait olan ve İnci'nin giydiği bu pijama, 140 TL'den satışta.

İnci'nin 2. bölümde giydiği etek ve t-shirt BSL Fashion markasına ait. Etek 150, t-shirt ise 50 TL.

İnci'nin 2. bölümde giydiği t-shirt de Serbella markasına ait.

Ve yine 2. bölümde giydiği bu t-shirtin markası Zara. Eteği Mango, çantası ise H&M.

2020 sonbahar tayt trendleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 sonbahar tayt trendleri

BİR YORUM YAPIN 0