Yükselen trend: Vatkalı sweatshirt ve kazaklar Birbirinden güzel vatkalı kazak modelleri

Kış mevsimine damga vurmaya hazırlanan vatkalı kazaklar yaz mevsiminde tişörtler de kendini göstermişti. Vatkalı kazak ve sweartshirtler bu soğuk kış günlerinde trend olmaya hazırlanıyor. 2020-21'e damga vuracak adeta ek kol illüzyonu yaratan vatkalı en güzel kazaklar ve sweatshirtler neler ve nasıl kombinlenir sizlerle paylaşmak istedik.

2020 yılı ile birlikte moda yeniden şekillenmeye başladı. Modayı yakından takip edenlerin özellikle soğuk kış günlerinde en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri ise kazaktır. Sımsıcak tutan birbirinden güzel kazak modelleri çabasız şıklıkta en çok tercih edilen parçalar arasında yer alıyor. Tercih edilecek bir kazak, ister pantolon, ister etek isterse de rahat bir tayt ile birlikte dikkat çeken kombinlerin oluşturulabilmesine imkan sağlıyor. Instagram'ın ve moda haftalarının stiliyle dikkat çeken isimleri farklı moda markalarına ait birbirinden güzel vatkalı kazak ve sweartshirtler edinip havalı ve bir o kadar cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Son dönemlerin en trend kazak ve sweartshirtleri tabi ki vatkalı modellerdir. Kadınların en çok tercih ettiği vatkalı kazaklar doğru kombinlediğiniz takdirde muhteşem bir stil yakalayabilirsiniz. Bu trendi yakalamak için edinebileceğiniz vatkalı kazak ve sweartshirt modellere göz atalım.

En güzel vatkalı kazak modelleri

En güzel vatkalı kazak modelleri

EN GÜZEL VATKALI KAZAK VE SWEATSHİRT MODELLERİ

Vatkalı kazak + saten kalem etek

Şüphesiz ki bu trendin en iyi eşlikçisi saten kumaştan midi kalem etekler. Krem, bej, kahverengi, gri, siyah gibi her renge uyum sağlayan ve kışı yansıtan renklerden edineceğiniz bu etekler yine benzer renk tonlarındaki kazaklarınızla çok yakışacak. Hayvan desenlerinin de bu sezon trend olduğunu unutmayın! Bu görünümü diz altında topuklu çizmelerle tamamlayabilirsiniz.

En güzel vatkalı sweatshirt modelleri

En güzel vatkalı sweatshirt modelleri

Renkli modellere biraz daha renk katmak için floral desenli geniş paçalı pantolonlardan yardım alabilirsiniz. Ya da tam aksine sadelikle harmanlamak için beyaz jean pantolonla birlikte kombinleyebilirsiniz.

En güzel vatkalı kazak kombinleri

En güzel vatkalı kazak kombinleri

Deri pantolonlar ve kargo pantolonlar da bu kışın öne çıkan trendlerinden olacak. Vatkalı kazak ve sweatshirt ile birlikte uygulayabileceğiniz bu trendlerle modayı siz yönlendirin.

Yeni sezondan edinebileceğiniz vatkalı sweatshirt ve kazak modelleri:

Vatkalı sweatshirt modelleri

Vatkalı sweatshirt modelleri

Vatkalı Bisiklet Yaka Sweatshirt - Ekru KOTON: 47,99 TL

en güzel vatkalı kazak modelleri

en güzel vatkalı kazak modelleri

Isabel Marant Siyah Beyaz Vatkalı Yün Kazak  BEYMEN 8.150,00 TL

VATKALI SWEATSHIRT ZARA 169,95 TL

 

Evlerde en çok tercih edilen parke renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Evlerde en çok tercih edilen parke renkleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0