2022 yılının en şık abiye modelleri

Tüm özel geceleriniz için en güzel abiye elbise modelleri, farklı renk seçenekleriyle bu yıla damgasını vuruyor. Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak sizler için 2022 yaz koleksiyonundaki abiye modellerini yerinde gezdi. İşte 2022 yılına damgasını vuracak abiye modelleri.

2022 yılına damgasını vuracak abiye modelleri vitrinlerin en iddialı koleksiyonları arasında yer alıyor. Düğün ve nişan organizasyonlarının arttığı şu günlerde yaz sezonu için birbirinden güzel abiye modelleri arasında olmazsa olmaz detaylar ve renkler var. Yalnızca tesettürlü kadınların tercih alanında olmayan abiyeler özel gece davetlerinde rahatlıkla giyilebilir. Önceki senelere göre tasarımlarında büyük değişiklik gördüğümüz abiyelerde spor detaylar da yoğun ilgi görüyor. Abartıyı sevmeyen kadınların da üzerinde taşıyabileceği abiyeler arasında bazı modeller elbise formunda karşımıza çıkıyor. Abiye elbiselerde bu sezon yükselen trend, pelerin detaylı parçalar. Bu parçalar özellikle gece davetlerinin en çok tercih edilen parçaları olabilir. İddialı, farklı ama aynı zamanda zarif bir elbise modeli arıyorsanız kesinlikle bu parçalara bir göz atın. Farklı, şık ve dikkat çekici trendlerle sezona dair ayrıntılar için Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak 2022'nin en şık abiye modellerini yerinde araştırdı. İşte 2022 yılının en güzel abiye elbise modelleri:

2022 YILINA DAMGASINI VURACAK ABİYE ELBİSE MODELLERİ

lcw abiye modelleri

lcw abiye modelleri

LC WAIKIKI / APPLELİNE YAKASI TÜL ABİYE (0SAD24Z8): 399,99 TL

Geçtiğimiz yıllarda çok tercih edilen çiçek desenleri, yerini artık sade ve renkli abiyelere bıraktı. Genellikle özel geceler için bu tasarımları tercih eden kadınlar mütevazı bir duruş kazandırıyor. Küçük dokunuşlarla şık bir stil bırakacağınız sade abiye elbiselerin kumaşları rahat bir dokuyla vitrinlerde yerini alıyor.

simmore abiye modelleri

simmore abiye modelleri

SIMMORE / TRENDYOL ÇAĞLA SİMLİ UZUN ABİYE ELBİSE: 1.061,65 TL

Her sezon trend listelerinden düşmeyen siyah ve beyaz renkli abiyeler kendinden emin duruşuyla 2022 yılına da damgasını vuran modeller arasında olacak. Hemen her modacı gece davetleri için siyah önerirken gündüz davetleri için de beyaz tonlarındaki abiye elbise modellerini öneriyor. Bu renklerin her tonuyla rahatlıkla abiye bulabilirsiniz. 

En iyi tesettür giyim markaları nedir? Tesettür giyim alışverişi nereden yapılır?İLİŞKİLİ HABEREn iyi tesettür giyim markaları nedir? Tesettür giyim alışverişi nereden yapılır?

elegantmoda evi abiye modelleri

elegantmoda evi abiye modelleri

ELEGANTMODA EVİ / TRENDYOL TESETTÜR ABİYE: 1.950 TL

lovely fasion abiye modelleri

lovely fasion abiye modelleri

LOVELY FASION / TRENDYOL SATEN ABİYE: 800 TL

Görünümüyle en etkili abiye modeli olan şifon, bu yıl da trend listelerinde sıklıkla karşımıza çıkıyor. Oldukça iddialı renkleri ve farklı kesim detaylarıyla şifon abiyeler çok konuşulacağa benziyor. Siz de en önemli davetlerinizde bu yılın kreasyonunda bulunan şifon abiyelerden gardırobunuza dâhil edebilirsiniz.

tesettür vitrini abiye modelleri

tesettür vitrini abiye modelleri

TESETTÜR VİTRİNİ / TRENDYOL EFSANE TESETTÜR ABİYE: 569 TL

giza ve elegantmoda abiye modelleri

giza ve elegantmoda abiye modelleri

GİZA GİYİM / TRENDYOL KUŞAKLI BORDO ABİYE: 473,96 TL

ELEGANTMODA EVİ / TRENDYOL LACİVERT TESETTÜR ABİYE: 2.000 TL

Geçen yıllara göre daha çok tercih edilen tül kumaşlı abiye modelleri 2022 yılında küçük detaylarıyla kendini ön planda tutuyor. Vitrinlerin baş tacı olmaya devam eden tül abiyeler, özellikle pullarla birleşince bu seneye ışıltılı bir hava estirecek.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ibrahim tabanca 1 yıl önce

Şu başörtüsü modeli de yeni çıktı. Önden saç açılmaya başladı yavaş yavaş tümünü açın da bari kurtulun! Bu vebale ortak olmayın

Toplam 1 beğeni