2021’in ilk günleri için salaş ve rahat kış kombin önerileri | En güzel salaş kombin modelleri

Modayı yakından takip edip birbirinden gösterişli ve şık kıyafet kombinleri ile kışı daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Rahat ama bir o kadar da şık görünmek isteyen bayanlar daha çok şık kombinleri tercih etmektedir. İşte biz de sizler için gösterişli 2021 Kış kombinlerini hazırladık…

En canlı ve rahat tasarımıyla göz dolduran ve bu senenin olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan triko parçalar soğuk havaların yaklaşmasıyla birlikte çok tercih edilmeye başlandı. Triko parçalar ve salaş parçalar ile her zaman ve her yerde güzel görünmenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Salaş tesettür kaban modelleri günlük kombinler oluştururken sizlere hem şık hm de rahat bir görünüm elde etmenize imkan tanıyor. 2021 kış modasına damga vuracak olan bu salaş kombinleri görmek için haberimizin içeriği incelemeyi unutmayın. Kabaran şişme montlar, giderek genişleyen jean pantolonlar, oversize paltolar, yumuşacık triko elbiseler ve sezonun yeni ismi cool süveterler.. Gelin şimdi 2021’in ilk günlerinde hafta içini hafta sonuna dönüştüren kombinlerden ilham alın, hem rahat hem de keyifli bir şıklık yakalayın:

2021 salaş kombin önerileri

2021 salaş kombin önerileri

EN GÜZEL SALAŞ KOMBİN ÖNERİLERİ 2021

Baştan aşağı beyaz stil:

2021'in ilk haftasında kış mevsiminin karamsar havasını tersine çeviren beyazı tercih edebilirsiniz. Sadece bir parça değil bütün kombininizi baştan aşağı beyaz renk yapabilirsiniz. Siz de baştan aşağı beyazın şıklığını salaş ve sıcak parçalarla kombinlemeyi unutmayın.

Triko takımları: Çabasız şıklık:

Mevsimin en rahat ve hiç uğraşmadan yapabileceğiniz kombini tabi ki triko takım şıklığıdır. Bu takımlar, soğuk havaları ısıtacak triko dokularla tasarlanıyor. Bununla birlikte salaş hırkaları sayesinde genç bir sokak stili görünümü kazanan bu takımların altına kalın tabanlı botlar tercih ederek daha maskülen bir stil oluşturabilirsiniz.

Kahvelerle Bohem havası ve rahatlığı:

Hem şık hem de çok rahat bir kombin yapmak isterseniz en doğru seçim tabi ki kahve tonları olabilir. Etekle yapacağınız bu kombinle daha çok şıklığınızı gösterebilirsiniz. Süet botların etek altına nasıl yakıştığını da unutmayın!

Son zamanların trendi: Desenli süveter:

2021 kış mevsiminde trend olmaya devam eden süveterler, renk renk desen desen vitrinlerde yerini aldı. Bu süveterlerin altına uyumlu olabilecek pantolonlar tabi ki pileli havuç model olanlardır. Ayrıca çizme ya da western tarzı kovboy botları da muhteşem bir uyum yalayabilirsiniz.

Canlı renklerle rahatlığın parçası Kapitone mont ve jean uyumu:

Pratik ve salaş kombin yapmak için maksi boy bir mont, kapitone model tercih etmeniz yeterlidir. Her kombine uyum sağlayan bu kapitone montları jean şıklığıyla tamamlayabilirsiniz. Altına da spor ayakkabılarınızı giydiniz mi tamamdır! Ayrıca daha salaş bir tarz düşünüyorsanız eşofman takımlarını montlarınızla eşleştirebilir, kocaman bir atkıyla da stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Her yerde rahatlığı simgeleyen Sweat ve peluş ikilisi:

Teddy, shearling, buklet gibi yumuşacık dokulu kaban modelleri bu senede oldukça tren olacak gibi duruyor. En pratik şekilde mint, lila, pembe, mavi gibi romantik tonları bir arada kullanmak sizi daha bir keyiflendirecek.

Kilo vermek için 5 etkili kahve içme tüyosu! Kahve içerek zayıflamak için...

İLİŞKİLİ HABER

Kilo vermek için 5 etkili kahve içme tüyosu! Kahve içerek zayıflamak için...
Ferforje nedir? Ferforje nerelerde kullanılır? Ferforje avantajları

İLİŞKİLİ HABER

Ferforje nedir? Ferforje nerelerde kullanılır? Ferforje avantajları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0