Demet Akalın'dan Fahriye Evcen'e kadar pek çok ünlünün stil sahibi çocukları!

Christiana Ronaldo ve Kylie Jenner gibi yıldızların çocukları giyim kuşamlarıyla akım yaratırken bizim ünlülerimizde de durumlar farklı değil. Demet Akalın'dan Fahriye Evcen'e kadar pek çok ünlü isim çocuklarını şıklık yarışına soktu.

Moda tutkunu ünlüler, çocuklarının da tarz sahibi olmasına önem veriyorlar. Bu isimlerin başında ünlü sanatçı Demet Akalın geliyor. Ünlü markaların logo kıyafetlerini sokak stiline yansıtan Akalın, 6 yaşındaki kızı Hira’yı da tıpkı kendi gibi giydiriyor. Arsenal’de top koşturan Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinin minik kızları Eda, şıklık yarışında annesinden geri kalmıyor. Minik kız, 6 bin TL değerindeki Dior kıyafetiyle ‘minik ikoncan’ dedirtti.

MİNİK İKONCANLAR

Berkay- Özlem Ada Şahin’in kızı Arya, Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa, Sosyal medyada paylaşımları en çok merak edilen Burak Özçivit- Fahriye Evcen’in oğlu Karan, sosyal medya fenomeni Gamze Erçel kızı Mavi, aileleri tarafından tam bir manken gibi giydiriliyor. 

Demet Akalın’nın kızı Hira’nın etek- bluz kombini 3 bin TL

Karan Özçivit’in kombini 2 bin TL

Melisa Ilıcalı’nın kıyafeti bin 131 TL

Eda Özil’in kıyafeti 6 bin 700 TL

Berkay’ın kızının çantası 8 bin 200 TL

Christian Ronaldo’nun oğlunun saati 4 milyon 150 bin TL

Kylie Jenner’ın kızı Stormi’nin çantası 92 bin TL

Gamze Erçel’in kızı Mavi’nin ayakkabısı 2 bin 400 TL

MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu! MasterChef Türkiye birincisi olan isim açıklandı!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu! MasterChef Türkiye birincisi olan isim açıklandı!
Gamze Özçelik'ten Gönül Dağı'ndaki Güneşi toplayan adam paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten Gönül Dağı'ndaki Güneşi toplayan adam paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0