Scuba kumaş nedir? Tesettür giyimde en güzel scuba etek modelleri 2021

Halk arasında dalgıç kumaş olarak da bilinen scuba kumaş, son dönemlerde tesettür modasında en çok tercih edilen seçeneklerden biri oldu. Scuba etekler tesettür giyimde kadınlar tarafından kış modasında çok giyilen çok sevilen kıyafetlerden biri oldu. Peki scuba kumaş nedir, en güzel scuba etek modelleri neler? Gelin hep birlikte bakalım:

Scuba kumaş oldukça dayanıklı, esnek ve sıkı bir yapıya sahip olan en özel kumaş türleri arasında yer almaktadır. Scuba kumaş örme makineleri eşliğinde sıkı ayarda yapılan kumaş türlerinden biridir. Son dönemlerde modacılar tarafından hem elbise hem de etek olarak birçok farklı tarzda tasarlanıyor. Farklı bir kumaş olan scuba su geçirmez bir özelliği bakımından soğuk havalarda da çok tercih ediliyor. Genelde gündelik kıyafetlerde kullanılan scuba etekleri doru şekilde kombinlediğinizde çok şık bir yere de giyebilir, şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Sezonda her parçada kendini gösteren scuba kumaşlar, artık etekleri de esir aldı. Bu sportif olan scuba etek modelleri de kalçayı hafifçe örtecek şekilde ara boy kazaklarla eşleştirebilirsiniz. 

EN GÜZEL SCUBA ETEK MODELLERİ 2021

En güzel scuba etek modelleri

En güzel scuba etek modelleri

Sportifliği elegan bir zemine taşımak için suba etek ile açık renkli ton sür ton eşleşmeler yapabilirsiniz. Mesela gri bir etek ile beyaz kazak giyerek sokak şıklığı oluşturabilirsiniz.

SCUBA ETEK - SİYAH HOOOPS FİYAT 159,90 TL

Tesettürde scuba etek şıklığı

Tesettürde scuba etek şıklığı

Ofis şıklığında da kullanılan scuba etekler tesettürlü kadınların son dönemde çok sevdiği ve tercih ettiği parçalar arasında.

en güzel scuba etek modelleri

en güzel scuba etek modelleri

SCUBA ETEK - BEYAZ HOOOPS FİYAT 159,90 TL

Scuba eteklerle ofis şıklığı

Scuba eteklerle ofis şıklığı

Buket çanta ve postal giyerek scuba etek şıklığıyla hafta sonu güzel bir mekanda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

İki barça şeklinde farklı kesim modelde de bulabileceğiniz scuba etekleri şık bir ayakkabıyla özel günlerde giyebilirsiniz.

SCUBA KLOŞ ETEK EKRU MANUKA
129,90 TL

Kış için en güzel oje renkleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Kış için en güzel oje renkleri 2021
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0