Rihanna'nın moda markası Fenty kapanıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcılar arasında zirvede yer alan Rihanna'nın moda alanında kendi markasıyla sürdürdüğü girişimcilik örneği yarı yolda kaldı. Compassion in Fashion (Modada Merhamet) ödüllü Fenty, Avrupa'da kapılarını kapatma kararı aldı.

Dünyanın önde gelen şirketlerinden Louis Vuitton’un çatı kuruluşu LVMH, Barbadoslu ünlü ve güzel şarkıcı Rihanna’nın moda markası Fenty'i kapattığını duyurdu. Fenty Instagram üzerinden 1 Ocak itibariyle paylaşımlarını durdurdu. Fenty birkaç hafta içinde de online alışveriş platformunu ve ana dağıtım kanallarını kapatacak.

Bir LVMH markasına başkanlık eden ilk siyahi kadın olarak ve LVMH bünyesinde 1987'de Christian Lacroix'dan bu yana ilk kez bir moda markasını sıfırdan başlatan, Rihanna’nın Fenty markası kısa ömürlü olsa da tarih yazmış oldu.

En son Amina Muaddi ile işbirliğne giderek dört yeni ayakkabı modeli sunan genç markanın durumu ilerleyen zamanda daha net bilgilerle belli olacak. Rihanna pandemi döneminin modaya etkisini gözler önüne seren kararı üzücü olarak nitelendirdi.

LVMH ve Rihanna 2019 yılında Fenty markasını kurmuştu. Tam ismi Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna ile işbirliği yapan marka kozmetik, giyim, ayakkabı ve aksesuar üretmişti.

 

 

 

 

Ünlü oyuncu Şafak Sezer tasarruf yoluna gitti!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Şafak Sezer tasarruf yoluna gitti!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0