2021 en güzel atkı modelleri nelerdir? En şık ekose atkı modelleri

Soğuk kış günlerinde en çok tercih edilen ve sizi sımsıcak tutan atkılar yepyeni modellerle karşımıza çıkıyor. Bu yıl sokak modasında renkli kombinlerinize mutlaka atkıları eklemelisiniz. Sizler için sokak modasında en çok tercih edilen atkı modellerini bir araya getirdik.

Her sene olduğu gibi 2021’de de atkılar moda olmaya devam ediyor. Birbirinden güzel ve kalın olan atkı modellerini kabanlarınızla uyum sağlayacak şekilde kombinleyebilir, şık  bir görünüm elde edebilirsiniz. Kadınlar kışın soğukta bile güzel görünmek ister. Soğuk havalara karşı korunmak hem de güzel görünmek için ceketlerin, paltoların üstüne modaya uygun güzel ve son dönemde popüler olan ekose atkı modellerini tercih edebilirsiniz. Sıcak tutmaları aynı zamanda yumuşak dokularıyla iyi hissetmenizi sağlayacak ekose atkılara gardırabunuzda yer vermeyi unutmayın. Bu tür aksesuarların modası uzun soluklu olduğu için birkaç sezon boyunca takabilirsiniz. Gelin birlikte 2021 kış sezonu için en iyi atkı modellerine bir göz atalım.

EN GÜZEL ATKI MODELLERİ

Özellikle ekose atkılar bu senede popüler olacak. Soğuk kış günlerinde tasarımcılar ekose atkı kullanmayı öneriyorlar. 

OXXO Çok Renkli Kareli Kalın Şal
99,95 TL

Farklı atkı modelleri, ekose modeller, değişik çizgiler, göze çarpmayan renkler gibi düz renkler seçin.

OXXO Çok Renkli Çizgili Kalın Şal
99,95 TL

OXXO: Çok Renkli Kalın Şal
99,95 TL

LC WAKİKİ Atkı
26,99 TL

LC WAKİKİ Ekoseli Atkı
49,99 TL

LC WAKİKİ Ekoseli Atkı
39,99 TL

Sararmış pimapenler nasıl beyazlatılır? Güneşten yanan pimapenler nasıl temizlenir

İLİŞKİLİ HABER

Sararmış pimapenler nasıl beyazlatılır? Güneşten yanan pimapenler nasıl temizlenir
En iyi mutfak robotları 2021

İLİŞKİLİ HABER

En iyi mutfak robotları 2021
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0