Kapitone montlar nasıl kombinlenir? En güzel kapitone mont modelleri 2021

Son birkaç yılda özellikle spor stili benimseyenlerin favorisi olan kapitone montlar, oversize trendiyle bir araya geldi. Geniş renk alternatifleri bulunan kapitone montların uzun ve kısa boy seçimiyle bu sene popülerliğini korumaya devam ediyor. Gelin hep birlikte en yeni kapitone mont modellerini inceleyelim...

Kelime anlamıyla döşemelik ya da giyim eşyası yapımında kullanılan, içi pamuk ya da yün vatkayla doldurularak kareler halinde dikilmiş kumaş olan kapitone bu sezon montlarda göze çarpıyor. Bayan kapitone mont veya kapitone ceket modelleri cep aksesuarları ve geometrik desenleriyle vitrinlerde yerini aldı. Sokak stilinde rekabetin oldukça düştüğü bu günlerde alışveriş yapmak istediğinizde öne çıkan trendlerde mutlaka kapitone montları fark etmişsinizdir. Kış boyunca soğuk havayla temas etmeyi engelleyen bu montlar, şimdilerde oldukça popüler hale geldi. Yani her kombine ayak uydurabilecek, zamansız ve trendlere uygun olsa da aslında onlardan bağımsız ve oldukça şık görünüyorlar. Online ya da mağazadan alışveriş yapacaksanız kapitone mont modellerine göz gezdirmeyi unutmayın.

EN GÜZEL KAPİTONE MONT MODELLERİ

en güzel kapitone mont modelleri

en güzel kapitone mont modelleri

Bu uzun kapitone mont modellerini yıllarca kullanabilirsiniz. Bu nedenle kaliteli ürünlere yatırım yapmak en doğrusudur.

Kaliteli kışlık montları seçerken materyaline, astar kalitesine ve en önemlisi de kesiminin vücudunuza uygun olmasına dikkat etmelisiniz.

Uzun kabanlar zamansız bir stile sahip olduğu için, gardırobunuzda mutlaka olmalı. Kesimi vücudunuza uygun, uzun bir kışlık kaban sizi daha ince ve uzun gösterir.

Kışlık kabanları bot ve çantayla tamamlarken zıt renkler seçerseniz, kontrast ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kombininizi tamamlayacak en mükemmel şişme mont modelleri, kadın kullanıcıları dikkatini oldukça çekiyor.  

Maske takarken gözlüklerin buharlanması nasıl önlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Maske takarken gözlüklerin buharlanması nasıl önlenir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0