Akrep dizisinde Perihan karakterini canlandıran Demet Akbağ'ın tercih ettiği ürünler

Star Tv’nin yeni dizisi ilginç hikayesi ve oyuncuları ile ilgili son günlerde çok merak ediliyor. Başrolde yer alan usta oyuncu Demet Akbağ'ın dizide giydiği tüm kıyafetler ve sponsorlarını sizler için derledik. İşte Akrep dizi kıyafetleri, markaları, fiyatları güncel olarak haberimizde.

Son zamanların çıkış yakalayan dizisi Akrep ile ilgili merak edilenler de artıyor. Genç oyuncuların yanında bir çok tecrübeli ve usta isimlerin yer aldığı dizide herkes giydikleriyle de dikkat çekiyor. Dizide bir ilaç firmasının sahibi olan Demet Akbağ’ın hayat verdiği Perihan karakteri zengin ve lüks bir hayat sürdüğü için kıyafetleri de ona göre seçiliyor. Her sezon yeni tasarımlar kadın tesettür giyimindeki farkı gösteren Kadriye Baştürk Perihan karakterini canlandıran Demet Akbağ'ın kıyafetlerini baştan sona hazırlıyor. Star TV'nin çok sevilen dizisinde ayrıca Perihan'ın torunları, Duru ve Şahin’in kıyafetleri de aynı şekilde merak ediliyor. Evrim Alasya’nın canlandırdığı Ferda, ve onun kızını oynayan Merve rolü ise daha uygun ve sıradan kıyafetler tercih ediliyor.

AKREP DİZİ KIYAFETLERİ MARKALARI, FİYATLARI

Bir marka haline gelmiş Kadriye Baştürk, sosyal medya etkinliği sayesinde yüzbinlerce tüketiciyle bir araya geliyor. Akrep dizisinde de sıkça gördüğümüz tasarım kıyafetlerle oldukça merak ediliyor. 

Demet Akbağ’ın bu akşam giydiği ceket elbisenin rengine ve modeline bayıldık.
Yine bir @merveciskoofficial imzalı

Demet Akbağ’ın hayat verdiği Perihan’ın ilk bölümde giydiği beyaz üzerine siyah geometrik desenli gömleğin markası, Ebru Güney, fiyatı ise 1.750 ₺.

Sadakatsiz dizisi oyuncu kıyafetleri elbiseleri marka ve fiyatları İLİŞKİLİ HABERSadakatsiz dizisi oyuncu kıyafetleri elbiseleri marka ve fiyatları

Akrep dizisinde Perihan (Demet Akbağ) giydiği krem rengi uzun kaban markası Merve Çisko , siyah çanta markası Chanel çanta

Yine dizinin en çok dikkat çeken karakterlerinden biri olan Duru’nun giydiği yeşil elbise BSL markadır ve fiyatı 249 ₺.

Akrep dizisi Perihan’ın giydiği kolları gümüş gri siyah gömleğin markası Ebru Günay’dır fiyatı ise 1100₺ ve Trendyol’da satılıyor.

Akrep dizisi Ferda’nın kızı Merve’nin giydiği kareli takım yine BSL markadır ve 269 ₺ dir. Ürün Trendyol online alışveriş sitesinde bulunmaktadır.

Evde keratin yüklemesi nasıl yapılır? Keratin yüklemesinin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Evde keratin yüklemesi nasıl yapılır? Keratin yüklemesinin püf noktaları
Kaş nasıl kalınlaştırılır? Kalın kaşlar için 3 ipucu

İLİŞKİLİ HABER

Kaş nasıl kalınlaştırılır? Kalın kaşlar için 3 ipucu
Atlas Binası Başkan Erdoğan tarafından açılıyor! İstanbul Sinema Müzesi'nde neler olacak

İLİŞKİLİ HABER

Atlas Binası Başkan Erdoğan tarafından açılıyor! İstanbul Sinema Müzesi'nde neler olacak
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0