Türban tasarım nedir? 2021’in en trend türban tasarım modelleri

Düğünlerin ve özel günlerin vazgeçilmezi türbanlar yeni sezonda birbirinden farklı tasarımları ile kadınların beğenisine sunuluyor. Kişinin kendi tarzına uygun tasarımlarla bu senede oldukça moda olan türban tasarımlarında dantel ve tül detayları ön planda yer alıyor. Gelin hep birlikte 2021’in en şık ve en trend türban tasarımını inceleyelim.

Türban tasarımı, özellikle özel günlerde kapalı kadınların uygun bir şekilde başörtülerini dizayn etme anlamını taşıyor. Türban tasarımı denen şey yaşanacak özel günde, herkesin kendine özgü bir tarzı olduğu ve bu tarz dışına çıkmadan, popülist yaklaşımlardan uzak kalarak şık ve zarif olmak. Türban tasarımına karar verirken sadece türban ile değil, kıyafet ve makyaj ile de bir bütünlük oluşturmak gerekiyor. Tesettürlü kadınlar için hazırlanmakta olan 2021 türban tasarım modelleri incelendiği zaman da görülebileceği üzere bu dönem geçmişe nazaran daha modern, farklı ve şık tasarımlar görüyoruz.

Yeni sezon kadınların büyük bir kısmı tarzını en iyi şekilde yansıtacak olan türban tasarım modelleriyle elde etme imkanına sahip olacaklardır.

Klasik tarzdaki türban tasarımları her sezon olduğu gibi 2021 yılında da ayine kadınların gözdesi olan tasarımlar olarak ön plana çıkıyor.

Çoğu zaman günlük yaşamda sıklıkla tercih edilen bu türban tasarımında herhangi bir aksesuar kullanılmıyor.

Ancak davet, kına, düğün, nişan gibi özel anlarda kadınların büyük bir kısmı klasik tarzdaki türban tasarımları yerine daha gösterişli türban tasarımları tercih ediyor. 

Ayrıca geçmiş dönemlerde pek çok kadının tercih ettikleri incili türban aksesuarları 2021 yılında da yine en trend aksesuar olacak.

 İnciler iki farklı şekilde türbanlarda kullanılabiliyor.

Bu sezon ön plana çıkmakta olan detaylardan biri ise çiçekli aksesuarların türbanlarda sıklıkla kullanılıyor olması.

Türbanın alın kısmında bittiği yere gelecek şekilde takılan yapay çiçekli aksesuarlar ağırlıklı olarak seçilecek türban rengine uygun olacak şekilde alınabilir.

Diyet bulgur pilavı tarifi! Bulgur kilo aldırır mı? Kilo aldırmayan bulgur pilavı tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Diyet bulgur pilavı tarifi! Bulgur kilo aldırır mı? Kilo aldırmayan bulgur pilavı tarifi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0