En güzel altın bileklik modelleri! 2022 altın bileklik modelleri ve fiyatları

Kadınların altın aksesuarları arasında gündelik kullanımlar için en çok tercih ettikleri arasında bilekler var. Ayarına ve tasarımına göre fiyatlarında değişiklik gösterse de hemen her bütçeye uygun altın bilek bulmak mümkün. Peki 2022 yılının en şık altın bilekleri arasında neler var? Gelin birlikte bakalım...

Yüzyıllardır insanların kullandığı altın zaman içerisinde birçok farklı türde ve tarzda çeşitleri yapılarak satışa sunuldu. Altın; Sarı altın, pembe altın, yeşil altın ve kırmızı altın olarak piyasada kuyumcularda yerini alıyor. Altın fiyatlarının değişkenlik gösterdiği bu dönemlerde birçok insan altına yatırım yapıyor. Kadınlar daha çok şık ve zarif olan aynı zamanda gündelik ve şık ortamlarda takmak için tercih ediyor. Bunun için de son dönemin favori altın aksesuarları arasından da bileklikler tercih ediliyor. Siz de sadeliği ve şıklığı seviyorsanız taşsız altın bileklikleri tercih edebilirsiniz. Dilerseniz de taşlı ve gösterişli olanları satın alabilirsiniz. Halka altın bileklik fiyatları altın ayarına ve ürünün gramına göre belirlenmekte olup, her bütçeye göre modeller bulunmaktadır. Peki 2022 yılının en şık altın bileklik modelleri arasında neler var?

2022 yılına damgasını vuran tektaş modelleri!İLİŞKİLİ HABER2022 yılına damgasını vuran tektaş modelleri!

EN GÜZEL ALTIN BİLEKLİK MODELLERİ

Bilekliklerde farklı tasarımlar elde etmek isterseniz kendi isminizi ya da sevdiklerinizin ismini yazdırabilirsiniz. Ayrıca sade olarak da satın alabileceğiniz bu bileklik modellerinin ucunda nazar boncuklu minik dokunuşlar yapılmış olanları da tercih edebilirsiniz. 

ALTINBAŞ / ALTIN KAR TANESİ BİLEKLİK: 1.550 TL

ALTINBAŞ / ALTIN KIRLANGIÇ BİLEKLİK: 1.104 TL

Şık ve estetik görünmek için güzel bir kombini tamamlayıcı aksesuar ürünleri arasında altın bilekler tercihleriniz arasında olabilir.

ALTINBAŞ / ALTIN BİLEKLİK: 16.103 TL

ALTINBAŞ / ALTIN BİLEKLİK: 4.146 TL

En güzel gelin takı seti modelleri neler? 2022 gelin takı seti modelleri ve fiyatları!İLİŞKİLİ HABEREn güzel gelin takı seti modelleri neler? 2022 gelin takı seti modelleri ve fiyatları!

ELİZA / ALTIN KÜP BİLEKLİK VOLİNA: 4.181 TL

ELİZA / ALTIN BİLEKLİK GANİTA SADE: 7.222 TL

Bu sezon genelde kolyelerde gördüğümüz zincir detaylara bileklik modellerinde de rastlıyoruz.

ATASAY / ALTIN CHARM BİLEKLİK: 7.360 TL

ATASAY / SARI ALTIN BİLEKLİK: 12.720 TL

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0