2021'nin sürpriz rengi: Adaçayı yeşili! En güzel yeşil renk kombin önerileri

2021 renkleri söz konusu olduğunda moda endüstrisinde gerçek bir kutuplaşma var. Bir yandan Pantone'un yılın rengi seçtiği ultimate gri, bir yanda; canlı sarılar yer alıyor. Diğer bir yanda da doğanın rengi olan yeşil vitrinleri süslemeye başladı. Yaz mevsiminde her tonunu kullanabileceğiniz ve 2021 yılının trend rengi; adaçayı yeşili ve diğer tonları nasıl kombinlendiğini haberimiz içerisinde bulabilirsiniz.

Son birkaç sezonun trend renklerinden birisi yeşil ve tonlarıdır. Özellikle yaz mevsiminde çok sevilen yeşil rengi doğayı temsil etmektedir. Ferah ve iç açıcı olmasıyla birlikte pantolon, ceket, tişörtlerde ve gömlek modellerinde çok tercih edilmektedir. Yeşilin her tonu çok sevilirken özellikle Adaçayı yeşili ikili takımlar olarak çok beğeniliyor. Kadınların en çok tercih ettiği adaçayı yeşilini sportif kombin yapmak isterseniz spor ayakkabıyla kombinleyebilir dilerseniz de şık bir ayakkabıyla ofis şıklığı yapabilirsiniz. Gelin hep birlikte adaçayı yeşili nasıl kombinlenir Birlikte bakalım...

2021 yazlık tişört modelleri neler! En güzel kadın tişört modelleri ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABER2021 yazlık tişört modelleri neler! En güzel kadın tişört modelleri ve fiyatları

EN GÜZEL YEŞİL RENGİ KOMBİN ÖNERİLERİ

LC WAKİKİ FİYAT 29,99 TL

Mint renginin yeşil tonlarından geldiğini düşünerek ton sür ton yapmak şıklığınıza şıklık katabilir. Bu bakımdan kendisinden daha açık veya daha koyu yeşil renkleri ile mint rengini kombinlemek hem sizi farklı renk arayışından kurtaracak, hem de ton tutturma derdiniz kalmayacaktır.

MANUKA FİYAT 139,90 TL

PAZARİUM FİYAT 78,41 TL

Yaz mevsiminde daha çok elbise giyiyorsanız bu pötikare elbiseler tam size göre. Birçok farklı rengi bulunan bu elbise modellerini ister ofis şıklığında ya da hafta sonu gezmelerde tercih edebilirsiniz. 

MANUKA FİYAT 269,90 TL

MANUKA FİYAT 289,90 TL

Tesettür giyimde son zamanların en çok sevilen parçası tunik gömlekleri converse ayakkabılarla kombinleyerek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. 

MANUKA FİYAT 149,90 TL

LC WAKİKİ FİYAT 99,99 TL

Kil maskesinin zararları nelerdir? Kil maskesi nedir ve nasıl kullanılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Kil maskesinin zararları nelerdir? Kil maskesi nedir ve nasıl kullanılmalı?
Farmasi'den ne alınır? Farmasi'den alınması gereken ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Farmasi'den ne alınır? Farmasi'den alınması gereken ürünler
Kapadokya'da peribacaları arasında sonbahar kış sezonu defilesi düzenlendi

İLİŞKİLİ HABER

Kapadokya'da peribacaları arasında sonbahar kış sezonu defilesi düzenlendi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0