Shopper çanta nedir? 2021 En güzel shopper çanta modelleri ve fiyatları

Şık görünümü ve geniş kullanım alanıyla stil sahibi kadınların tercihi olan shopper çanta modelleri son zamanların en beğenilen aksesuarlardan biri oldu. Kare formu ya da asimetrik kesim formu ile dikkat çeken çantalar özellikle günlük yaşantının vazgeçilmez modelleri arasında bulunuyor. Modaya ve trendlere uygun dizaynı ile beğeni toplayan tasarımlarıyla kadın shopper modellerini sizler için derledik.

Yılardır modası geçmeyen kadın çantaların başında shopper çantalar geliyor. 2021 yaz sezonunda da kendini belli eden shopper çanta modellerinin ortak özelliği geniş forma sahip ve sapları da gayet kullanışlıdır. Sosyal yaşantınızda da tercih edebileceğiniz tasarımlar arasında yılın her mevsiminde tercih edebileceğiniz modeller bulunuyor. Seçtiğiniz model sadece tek sezonda değil yıl boyunca favori çantanız olabilir. Her stile uyum sağlayan shopper çanta modellerini görmek için aşağı doğru kaydırabilirsiniz. 

2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri İLİŞKİLİ HABER2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri

2021 EN GÜZEL SHOPPER ÇANTA MODELLERİ

En trend renklerde tasarlanmış çantaların yanı sıra birkaç farklı rengin kullanıldığı modelleri de tercih edebilir, daha zahmetsiz kombinler hazırlayabilirsiniz.

Düğümlü pilili shopper çanta MANGO fiyat 199,99 TL

Kot shopper çanta MANGO fiyat 199,99 TL

Farklı formlarda tasarlanan ve hem el hem de omuz askısı bulunan çanta modelleri de kategori içerisinde yer alıyor.

Pürtüklü shopper çanta MANGO fiyat 149,99 TL

Deri shopper çanta MANGO fiyat 499,99 TL

Kombin sıkıntısı yaşatmayan bu modeller şık duruşları ve modern görünümleri ile en sık tercih ettiğiniz çantalar arasındaki yerini kısa sürede alabilir.

Pürtüklü shopper çanta MANGO fiyat 199,99 TL

Zincir saplı shopper çanta MANGO  fiyat 299,99 TL

Cepli shopper çanta MANGO fiyat 399,99 TL

Naylon shopper çanta MANGO fiyat 249,99 TL

Pilili shopper çanta MANGO fiyat 299,99 TL

Pötikareli shopper çanta MANGO fiyat 199,99 TL

Naylon shopper çanta MANGO fiyat 199,99 TL

Ağda sonrası oluşan kızarıklar nasıl gider? Ağda sonrası bakım önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Ağda sonrası oluşan kızarıklar nasıl gider? Ağda sonrası bakım önerileri
Evde yapabileceğiniz doğal şampuan tarifleri

İLİŞKİLİ HABER

Evde yapabileceğiniz doğal şampuan tarifleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Zuhra 1 yıl önce

Zincir saplı shopper çanta MANGO fiyat 299,99 TL