Hasır çanta nedir? 2021 En güzel hasır çanta modelleri ve fiyatları

Yazı güzel karşılamak isteyenler için bu sezon çok beğenilen birbirinden güzel hasır çanta modellerini ve fiyatlarını sizler için araştırdık. Bu sezonda damga vurmaya hazırlanan ve giydiğiniz her kıyafetle uyum sağlayan hasır çanta modellerini hem gündüz hem de sıcak yaz akşamlarında tercih edebilirsiniz.

Yazın en büyük habercisi yavaş yavaş ortaya çıkan güneş, havanın sıcaklığı ve pantolonların yerini eteklerin, elbiselerin almasıyla birlikte açılışı yapıyor. Her şeyin daha renkli, daha hafif olduğu yaz aylarında enerjimiz de artıyor. Çok daha pozitif hissederken daha şık da giyinmek istiyor olabilirsiniz. Bu yüzden de yazlık elbiseleri, etekleri en iyi tamamlayan, plajlarda her zaman yerini alan hasır çantalara mutlaka gardırobunuzda yer vermeye çalışın. Elde taşınabilecek olan modellerin yanı sıra askılı olan seçeneklerin de bulunduğu hasır çanta modelleri her zevke hitap edecek çeşitliliği barındırıyor. Hasır çantalar rengarenk modellerden daha minimal ve gündelik giyime de uygun olacak onlarca model bir arada İşte birbirinden güzel hasır çanta modelleri ve fiyatları:

2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri İLİŞKİLİ HABER2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri

EN GÜZEL HASIR ÇANTA MODELLERİ VE FİYATLARI

Hasır çantalar yaz aylarında en çok tercih edilen çanta modellerinin başında geliyor. 

Hasır sepet çanta MANGO fiyat 399,99 TL

Vitrinlerde birçok model ve renkte yerini alan hasır çantaları dilerseniz tek renk alabilir ya da uyumlu renklerden oluşan tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

Hasır örülü çanta Mango fiyat 399,99 TL

Çok daha sade tasarımları sevenler için yalnızca hasırdan oluşan modelleri de satın alabilirsiniz. 

Hasır örülü çanta MANGO fiyat 499,99 TL

Ponponların, püsküllerin  yer aldığı detaylara sahip olan hasır modellerini ise daha çok elbiselerle ve salaş kombinlerle tercih edebilirsiniz. 

Kapaklı rattan çanta MANGO fiyat 399,99 TL

Eğer yanınızda çok fazla şey taşımanız gerekiyorsa büyük boylardan, daha çok dikdörtgen modellerden birini tercih edebilir ya da çantanızı çok doldurmuyorsanız yuvarlak modelleri tercih edebilirsiniz.

Hasır örülü çanta MANGO fiyat 299,99 TL

Örülü omuz çantası MANGO fiyat 399,99 TL

Hasır shopper çanta MANGO fiyat 499,99 TL

Hasır çapraz çanta MANGO fiyat 399,99 TL

Hasır Omuz Çantası - Bej KOTON Fiyat 111,99 TL

Diadermine Lift nasıl kullanılır? Diadermine Lift+Güneş Koruyucu Spf 30 Kremi kullananlar

İLİŞKİLİ HABER

Diadermine Lift nasıl kullanılır? Diadermine Lift+Güneş Koruyucu Spf 30 Kremi kullananlar
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0