Balenciaga ve Crocs birleşti ortaya stiletto çıktı!

Lüks moda markası Balenciaga, tasarımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Birçok kişi tarafından eleştirilen ve tartışmalara konu olan Crocs ile gücünü birleştirdi ve bir stiletto ayakkabı piyasaya sürdü. Son derece sıra dışı görünen stiletto, sosyal medyada alay konusu oldu.

Son zamanlarda ünlü moda markaları tarafından ilginç ve farklı tasarımların yapılıyor. Balenciaga bu farklı tasarım ürünlere bir yenisini daha ekledi. Lüks moda markası Balenciaga, Crocs ile işbirliğine gitti ve ortaya çok ilginç bir model çıktı: Stiletto Crocs. Standart Crocs terliğe eklenen stiletto topuğundan oluşan bu model, sosyal medyanın da diline düştü. Balenciaga'nın Bahar 2022 koleksiyonun bir ürünü olan stiletto Crocs'lar sosyal medyanın da diline düştü.

Louis Vuitton imzalı çantanın fiyatı dudak uçuklattı!İLİŞKİLİ HABERLouis Vuitton imzalı çantanın fiyatı dudak uçuklattı!

balenciaga crocs

balenciaga crocs

Bazı sosyal medya kullanıcıları "Tanrı bizi terk etti", "Ateşte yakalım" gibi sert yorumlarda bulundu.

balenciaga crocs terlik ve stiletto

balenciaga crocs terlik ve stiletto

Yeşil ve siyah rengi olan stiletto Crocs'ların henüz fiyatı açıklanmadı. 

Ancak Balenciaga ve Crocs'un daha önceki işbirliğinden ortaya çıkan yüksek topuk terlikler 850 dolara satışa sunulmuş ve anında tükenmişti. Ayrıca stiletto muadillerinden çok daha pratik olan bir çift tıknaz yağmur botu ortaya çıkarmışlardı. Her ne kadar bize göre eski yağmur çizmesi gibi görünseler de Balenciaga tasarımı oldukları için çok pahalı olarak satışa sunulmaktadır.

Pudra nedir ve pudra nasıl kullanılır? Yağlı ciltler için en iyi pudralar hangisi?

İLİŞKİLİ HABER

Pudra nedir ve pudra nasıl kullanılır? Yağlı ciltler için en iyi pudralar hangisi?
Saç tebeşiri nasıl uygulanır ve ne kadar sürede çıkar? Saç tebeşiri zararlı mıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Saç tebeşiri nasıl uygulanır ve ne kadar sürede çıkar? Saç tebeşiri zararlı mıdır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Dursun 2 yıl önce

Tuvalet ve banyo terliklerinin topuklu hali

Adige 2 yıl önce

Piyasada aklı kıt parası çok olan çok şahıs var. Herkesin bildiği plastik terliğe bu fiyatı ödeyeceklerinde aklını sorgulamak gerekir.

uzunoğlu 2 yıl önce

bu nedir ya bizim tuvalete girerken giydiğimiz terlik bunu birde o kadar para verip alandamı çıkacak