2021 yılına damga vuracak nişan elbise modelleri! En şık nişan kıyafetleri neler?

Her genç kızın hayali olan ve evliliğin ilk adımlarında sayılan nişanda tercih edilen kıyafetler pandemiyle beraber değişti. Evlerde yapmaya başlanan nişanlılıklar tarlatanlar ve kabarık modeller yerine taşlı sade modellere, blackboy modellere bıraktı. Modacı Gökhan Beter 2021 yılına damga vuracak nişanlılık modellerini Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak'a gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2021 söz ve nişanlık modellerinde kabarık modeller yerini tamamen sade midi boy olan nişanlık modelleri aldı. Kabarık  dönemin bitmesiyle birlikte nişan kıyafetleri seçimi de değişti. 1 yıla aşkın süredir salonların kapalı olması evliliği adım atan çiftlerin nişan törenlerini evde yapmasına vesile oldu. Aile arasında yapılan söz ve nişanda rahat olmak isteyen gelin adayları hakkını sade nişan kıyafetlerinden yana kullanıyor. Gelin hep birlikte 2021 yaz sezonunda modaya yön verecek söz ve nişan kıyafetlerini inceleyelim...

Evlenmeden önce gerçekleştirilen en özel günlerden biri de nişan törenidir. Genç bayanlar bu özel günde unutamayacakları güzellikte bir nişan kıyafeti seçmek ister. 

2021 söz modelleri

2021 söz modelleri

Söz ve nişan kıyafetlerinde sade modellerin yanı sıra taş yoğunluklu modeller tercih edilmektedir. 

Nişan elbiselerinde renk olarak en çok beğenilen renklerden biri mavi, buz mavisi, bej ve lacivert tonlarıdır.

Nişan töreninde de gelinlik formunda kıyafetler giymek isteyen kadınlar için, birbirinden çarpıcı nişanlık gelinlik modellerine imza atılıyor. 

Söz ve nişan kıyafetlerin bu sezon fiyatları ortalama 3 bin ile 6 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. 

en güzel söz ve nişan modelleri

en güzel söz ve nişan modelleri

Klasik gelinlik formunda olan ancak renkleri ve süsleme detayları ile nikah gelinliklerinden ayrılan nişan gelinlikleri, buketlerle ve çeşitli aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. 

Cilde kullanılmaması gereken ürünler neler? Cilde sürülmemesi gereken 5 malzeme

İLİŞKİLİ HABER

Cilde kullanılmaması gereken ürünler neler? Cilde sürülmemesi gereken 5 malzeme
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Emine 1 yıl önce

Bu elbiseleri nerde bulabiliriz?