Yaz aylarının zamansız kombinleriyle şıklığınızı arttırın!

Uzun bir süredir devam eden pandemi ruhsal olarak hemen hemen herkesin enerjisini düşürdü. Sürekli evde kalmak bunaltıcı bir hale gelmişken aşıyla beraber yeni bir normalleşmeye girildi. Bu süreçte enerji seviyesini yükseltecek nedenlerden biri de kıyafetlerdir. Zamansız kombin önerileriyle şıklığınızı ve rahatlığınızı yansıtacağınız kombin önerilerini sizler için bir araya getirdik.

Tam kapanma sürecinde eve tıkılıp kaldığımız günlere yaz aylarında bir nebze olsun ara veriyoruz. Normalleşme kararında sonra arkadaşlarımızda davetlere, piknik alanlarına ya da tatil planları yapmaya başlayabiliriz. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatlatacak olan bu normalleşmeyle beraber moda uzmanları kişilerin kıyafet tercihlerine dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Uzun süre ev ortamı salaş kıyafetleri tercih etmeye neden oldu. Ancak güzel günlere yol alırken mutlaka enerjinizi yükseltecek kıyafetleri gardırobuna eklemeyi unutmayın! Yazın güçlü renklerinden biri olan yeşil ve limon sarısında ise bolca yer açın. Bunun aynı sıra çiçekli meyveli ve pamuk kıyafetler ise vazgeçilmeniz olsun. Hem sıcaklarda bunalmayın hem de bu normalleşmenin keyfini çıkartın. Kombinlerimize uygun maskelerimizi de unutmayalım.

2021 yılına damga vuran en rahat tunik modelleriİLİŞKİLİ HABER2021 yılına damga vuran en rahat tunik modelleri

sena severin yaz kombini

sena severin yaz kombini

BEYAZ RENGİ MUTLAKA ES GEÇMEYİN!

Yaz aylarında sıcak havalarda özellikle en iyi tercih beyazdır. Beyaz, gömlek, elbise, şal, etek ve pantolonlara dolaplarınızda yer açın. Sıcak günlerdeki iş görüşmeniz ya da bir nikah daveti için tercih edebileceğiniz seçenekler sizler için bir araya getirdik. 

beyaz yaz kombini

beyaz yaz kombini

LİMON SARISI VE TONLARI

2021 yaz aylarının en vazgeçilmez renklerinden biri olan limon sarısı ve tonlarını ise günlük hayatta kullanabilirsiniz. İş ortamında, arkadaş buluşmalarında ya da kafayı dinlemek için tek başınıza gittiğiniz ufak bir deniz turunda da tercih ederek hem şık görünmeyin hem de ruhunuzu dinlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

sarı renk kombinleme

sarı renk kombinleme

 

sarı elbiseler

sarı elbiseler

VESNA ELBİSE: 265 TL

MANUKA ELBİSE: 251 TL 

ŞİLE KUMAŞI 

Şile kumaşının en çok kullanacağı yıl olacak 2021 de tercihler o kadar fazla ki kombinleri de bir o kadar artırabilirsiniz. Yanında kullanacağınız şal ya da toka gibi ufak dokunuşlarla da kombininizi tamamen kurtarıcı bir hale getirebilirsiniz. Bu kombinler bir piknik keyfi ya da kumsal pikniğine gidebilirsiniz.

mango kıyafet

mango kıyafet

MANGO ELBİSE: 179,99TL

Ya da fenomen Elif Doğan gibi şile kumaşına benzer kumaşlarla da kombin oluşturabilirsiniz. Bu rahat kumaşlara en yakışan renk ise kahve ve tonlarıdır. Yanına mutlaka hazır çanta tercih etmeyi ihmal etmeyiniz.

elif doğan

elif doğan

2021 yılının en trend renkleri yaza damgasını vuracak!

İLİŞKİLİ HABER

2021 yılının en trend renkleri yaza damgasını vuracak!

BİR YORUM YAPIN 0