Yaz davetlerinin en şık davet kıyafet modelleri

Pandemideki yasaklar nedeniyle ertelenen nişan, nikah davetleri normalleşmeyle beraber hız kazanmaya başladı. Hemen hemen bir gün bir davete katılmak zorunda olmak demek sürekli kombin oluşturmak demektir. Hayatlarımız normale dönse de moda da bu anlayış biraz geçmişe yönelik oldu. Yaz davetlerinin en şık davet kıyafet modelleri

Davetler artıkça ne giysem telaşı da beraberinde geldi. Uzun sürede rahatlığa alışan vücudumuzun şimdi şıklıkla tanışma zamanı. Davetiyelerde şıklık ve popülerlikte yarışanlardansanız. Sade ve düz kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Çünkü bu sezon herkes çok abartı olacak. Özellikle işlemeli kıyafetler, balon kollar ve parıltılarla adeta başınız dönebilir. Tabi ki iki durum arasındaki seçimlerde sizlere kalmış. 

Normalleşmeyle beraber enerjinizi artıracak yaz kombinleriİLİŞKİLİ HABERNormalleşmeyle beraber enerjinizi artıracak yaz kombinleri

NİKAHLARIN VAZGEÇİLMEZİ TAKIM!

Şaşlı düğünlerden uzak sade bir nikahla yapılan bir davete katılıyorsanız. Hiç düşünmeden takım kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Yanında kullanacağınız aksesuarlarla şıklaştıracağınız takımlarda nikahta dikkat çeken bir sadelikte olacaksınız. 

takım giyimi

takım giyimi

TEK PARÇAYLA ŞIKLIĞI YAKALA!

80'li yıllarda tercih edilen kıyafetlerden biri olan volanlı kollar bu sezon da vitrinlerde. Bel kısmından kesilen kıyafet vücut yapınızı bozmadan ortaya çıkartır. Bununla beraber volanlı kollar da bir tarzınız olduğunu yansıtır. Bunun yanı sıra kırmızı renkle de davete özen gösterdiğinizi kanıtlamış olursunuz. Şık aksesuarları mutlaka unutmayın.

kırmızı kıyafetler

kırmızı kıyafetler

SUUD COLLECTİON : 219,90 TL

2021 yılının tiril tiril elbise modelleriİLİŞKİLİ HABER2021 yılının tiril tiril elbise modelleri

MASUMİYETİN RENGİ MİNT YEŞİLİ

İki sezondur modada öne çıkan renklerden biri olan mint yeşili davet kıyafetlerinde de kullanılmaya başlandı. Gümüş renkli aksesuarlarla bir araya getirilen kıyafet sizi sade ve şık bir tarz kazandırmış olur. Düz kesim kıyafet kilo ev düzensiz vücut yapısını kapatmada birebir tercih edilebilir. Basen kısmı kalın beli ince kişilerin ilk tercihi olabilir. 

mint yeşili elbise

mint yeşili elbise

SUUD COLLECTİON : 249,90 TL

şık kıyafetler

şık kıyafetler

SUUD COLLECTİON: 249,90 TL

SUUD COLLECTİON: 269,90 TL

SUUD COLLECTİON: 289,90 TL

şık kıyafetler

şık kıyafetler

SUUD COLLECTİON: 289,90 TL

SUUD COLLECTİON: 249,90 TL

SUUD COLLECTİON: 249,90 TL

Evde soyulabilen maske nasıl yapılır? Soyulabilen maske ne işe yarar?

İLİŞKİLİ HABER

Evde soyulabilen maske nasıl yapılır? Soyulabilen maske ne işe yarar?

BİR YORUM YAPIN 0