En çok tercih edilen kaftan modelleri

Yaz sıcaklarında en doğal ve rahat giyinmenin yollarından birini bizlere sunan geleneksel giyimin vazgeçilmezi kaftanlar bu yıla damga vurdu. Osmanlı giyiminde sıklıkla tercih edilen kaftanlar mağazalardaki, yerlerini aldı. Özel günlerde bile tercih edilebilecek tasarımlarla ilgi çekti. En çok tercih edilen kaftan modelleri

Ağır ve işlemeli kumaşlarla Osmanlı İmparatorluğu zamanında sokaklarda tercih edilen özellikle devlet dairesi çalışanlarının giydiği kaftan günümüzde biraz daha farklı tasarımlarla dolaplarınızdaki yerini almaya geldi. Yıllar yılı tercih edilen kaftanlar özellikle 70'li yıllarda moda tasarımcılarının radarına girmişti. Geleneksel kodlarla harmanlanan tasarımların yanında sade günlük hayatta da tercih edilebilir hale geldi. 2010 yılında kimona ve abaya tasarımlarının çoğalması ardından tasarımcılar en son 70'li yıllarda kalan kaftanı 2020 yılında yeniden ortaya çıkardı. Belli bir moda ikonu ruhu taşıyan kaftanlarda keten ya da şile bezi tercih edildi. Yaz aylarında dış giyimde sunduğu rahatlığa birde bir birinden soft renkler eklendi. GUSTO markası kaftanlarda tercihini ağır tasarımlardan yana kullandı. Ayrıca tesettür markalarından biri olan TOUCHE de bu yıl kaftan üretti. Bunlar şık davetlerde kullanabileceğiniz parçalar oldu. 

ENÇOK TERCİH EDİLEN KAFTAN MODELLERİ

kaftan modelleri

kaftan modelleri

TOUCHE PRİVE : 219 TL

​TOUCHE PRİVE : 219 TL

​TOUCHE PRİVE : 219 TL

şık kaftan modelleri

şık kaftan modelleri

GUSTO KISA KAFTAN: 383,96 TL

GUSTO KISA KAFTAN: 299,97 TL

GUSTO KISA KAFTAN: 331,97 TL

Şık uzun kaftanlar

Şık uzun kaftanlar

GUSTO UZUN KAFTAN: 339,96TL

GUSTO UZUN KAFTAN: 319,97 TL

GUSTO UZUN KAFTAN: 251,97 TL

Motto Collection ise kaftan tasarımlarında biraz daha geleneksel kalmıştır. Keten şile benzeri kumaşlarla derviş kaftanı benzeri bir tasarımla daha sıradan moda zevki olanların radarına girdi. İçeriğinde birazda Uzak doğu modasından detaylar barındıran bu parçalar günlük hayatta dış giyim olarak bile tercih edilebilir.

geleneksel kaftan modelleri

geleneksel kaftan modelleri

MOTTO COLLECTİON: 185,00 TL

MOTTO COLLECTİON: 189.90 TL

kaftan modelleri

kaftan modelleri

MOTTO COLLECTİON: 179.90 TL

MOTTO COLLECTİON: 179.90 TL

BİR YORUM YAPIN 0