Mevsim geçişlerinde kullanılması gereken parçalar

Eylül ayıyla beraber değişen hava sıcaklığı giyim kuşamı da etkiledi. Mevsim geçişi olan Eylül ayında bir sıcak bir soğuk havaya alışmak için ortalama bir kombin tercih etmekte fayda var. Sweat tişörtlerin ve kapların çıktığı bu geçişleri mevsimlerinde sizler için tercih etmeniz gereken parçaları bir araya getirdik. İşte Mevsim geçişlerinde kullanılması gereken parçalar

Yazın son günlerini de geri de bıraktık. Artık kot ceket, sweat tişört, trençkot ve uzun kollu hırkaların dolaplarda yer almaya başladığı mevsim geçişine girdik. Bu aralar bir sıcak bir soğuk hava durumuna ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bu yüzden havaya durumuna göre parça seçmek lazım. Yaklaşık iki yıldır devam eden pandemi nedeniyle moda tasarımcıları salaş giyimi tasarımlarında çokça yer verdi. Ayrıca bu süreç birçok kişinin giyim tarzını da etkiledi. Hem modaya uygun hem de mevsim geçişini kolaylıkla atlatmanız için sizler için bazı parçaları bir araya getirdik.

SWEAT TİŞÖRTLER!

Hem şık hem spor hem de mevsime uygun giyiminde önde gelen parça Sweatlerdir. Ofis ortamında arkadaş toplantılarında giy çık kolaylığı sağlar. Sadece pantolon değil aynı zamanda etek üstüne de tercih edebileceğiniz bu efsane parçalara ufaktan dolabınızda yer açın. Mevsim geçişlerinde hava durumuna göre farklı renkler seçerek kombin çeşitliliği yapmış olursunuz.

hooops sweat

hooops sweat

HOOOPSTORE SWEATSHIRT: 94, 90 TL

HOOOPSTORE SWEATSHIRT: 94, 90 TL

suud collection sweat

suud collection sweat

SUUD COLLECTİON SWEAT: 99,90 TL

SUUD COLLECTİON SWEAT: 99,90 TL

KOT CEKETLER

Mevsim geçişlerinde özellikle akşam üstü ve akşam için tercih edilen parçalardan biri kot ceketlerdir. Kotlar adeta aniden çöken serin havanın kurtarıcısıdır. 

vesna kot yelek

vesna kot yelek

VESNA KOT YELEK: 169,00TL

RENGARENK HIRKALAR!

İnce kumaşlardan yapılmış ve serin havalarda tercih edilen bir diğer parçadır. Hırkaların bu mevsimde gündüz bile tercih edileceği zaman dilimleri vardır. Bu yüzden ince kumaşların tercih edilmesi önemlidir. Manuka bunun için hemen hemen her renkten bol bol üretim yapmış.

hırka modelleri

hırka modelleri

MANUKA HIRKA MODELLERİ: 189,90 TL

TRENÇKOTLAR!

Tabi ki de mevsim geçişlerinin olmazsa olmaz kurtarıcı parçasıdır. Markaların satışa sunduğu renklilik ve tasarımlarıyla göz alıcı haline getirdiği trençkotlar, şıklığınıza şıklık katacaktır. Sherlock modelin trend olduğu trençkotları artık çıkarma vakti geldi. 

suud trençkot

suud trençkot

SUUD COLLECTİON TRENÇKOT: 259,90 TL

SUUD COLLECTİON TRENÇKOT: 199,90 TL

SUUD COLLECTİON TRENÇKOT: 299,90 TL

BİR YORUM YAPIN 0