Eylül ayının en çok tercih edilen renkleri

Sonbaharın renkleri geri döndü. Krem, bej, kahve ve tarçın renkleri yeniden sokaklardaki yerini aldı. Mevsimi temsil eden bu renklerin yanında haki ve yeşilin bazı tonlarında yer alıyor. Adeta doğayla bir bütün olan bu renkleri sizler için radarımıza aldık. İşte markaların çıkardığı ve Eylül ayının en çok tercih edilen renkleri

Doğayla uyumlu olup kombinlerini ona göre oluşturmayı seviyorsanız. Bu haber tam size temsil ediyor. Çünkü yılın en güzel aylarından biri olan Eylül ayına girdik. Sonbahar yavaştan kendini gösterdiği ve sokaklardaki yerini bile aldığı bu günleri güzel değerlendirmek isteyenler için Eylül ayında en çok tercih edilen renkleri bir araya getirdik. Yaprakların renk geçişlerini temsil eden Eylül ayının moda renkleri arasında; tarçın, kiremit, acı kahve, şeftali, haki, bej ve taş renkleri var. Ofis şıklığından özel davetlere kadar tercih edebileceğiniz renklere dair markaların parçalarını sizlere sunuyoruz.

EYLÜL AYININ EN ÇOK TERCİH EDİLEN RENKLERİ

  • Soğuk sıcak geçişlerinden etkilenmemek için ilk haftalarda bej ve taş renkleri ağırlıklı parçalar seçebilirsiniz. Bunlarda bence son bir kaç yıldır trend olan kimonolar olabilir. Kot pantolon ve conversle bir araya getireceğiniz muhteşem kombin olabilir. Ayrıca taş rengi takımlarla da kaliteli bir ofis şıklığı yakalayabilirsiniz.

hooopstore takım

hooopstore takım

HOOOPSTORE CEKET: 204,90 TL

HOOOPSTORE PANTOLON: 144,90 TL

hooopstore kimono

hooopstore kimono

HOOOPSTORE KİMONO: 174,90 TL

  • Kahve ve tonları sonbaharın o eşsiz havasını üzerinizde taşımanıza neden olur. Uzun soluklu sıcak havalardan sonra rüzgarlı serin havaların keyfini kahvenin tonlarıyla geçirebilirsiniz.

hooopstore kahve

hooopstore kahve

HOOOPSTORE TULUM: 219,90 TL

HOOOPSTORE KİMONO: 164,90 TL

HOOOPSTORE PANTOLON: 109,90 TL

  • Kahvenin yanı sıra son yeşilleri de kullanabilirsiniz. Haki yeşili sonbahar aylarında sokaklara oldukça çok yakışıyor. Bu renge de gardırobunuzda yer ayırabilirsiniz.

haki yeşili kıyafetler

haki yeşili kıyafetler

HOOOPSTORE TULUM: 219,90 TL

HOOOPSTORE CEKET: 209,90 TL

HOOOPSTORE PANTOLON: 184,90 TL

2021 en iyi çalışma masası modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

2021 en iyi çalışma masası modelleri ve fiyatları

BİR YORUM YAPIN 0