Kışlık en kullanışlı ve şık bot modelleri hangisi 2021? En trend kışlık bot modelleri

Soğuklar kendini yavaş yavaş hissettirmeye ve botlar vitrinlere yerleşmeye başlamışken; size ve tarzınıza en uygun botu seçmek için çok az vaktiniz kaldı. Bu sezonun trendlerinden kuşkusuz ön plana çıkan iddialı botlar oldu. Peki kışlık en kullanışlı ve şık bot modelleri hangisi 2021? En trend kışlık bot modelleri:

Sonbahar ve kış ayları gelip havalar soğumaya başladığında bundan ilk nasibini alan ayaklarımız oluyor. Geçici çözüm olarak tercih edilen kalitesiz botlar, maddi olarak uygun gibi gözükse de verdikleri zarar ile bu avantajı gölgelerler. Ayaklarınızda ağrı ve rahatsızlığın yanı sıra ilk yağmurda su alması, çabuk parçalanması ve hareket esnekliğinizi kısıtlaması; yaşayacağınız aksiliklerden yalnızca birkaçı. Bot almak, kış ayı boyunca ayağınızın rahatlığı, sıcaklığı ve sağlığı için oldukça önemli bir karardır. Botların ve çizmelerin dolaplardan çıktığı ve yeni modellerin en trend markaların vitrinlerinde sergilenmeye başladığı bu sezonda, kahverengi ve koyu lacivert ön plana çıkıyor. Alışılmışın dışında aksesuarlarla renklenen botların da vitrinlerde kendine yer bulduğu 2021 bot modellerini gelin birlikte inceleyelim:

  • 1- AYAKKABI DÜNYASI Provoq Siyah Kadın Bot /  179,99 TL

Modern hatlarıyla,kare burun ,uzun bağcık ve suni kroko baskı detayların kattığı zarif görünüm özel hissetmeniz için idealdir.

Blok topuk tasarımıyla kadın deri topuklu bot, kendinizi zarif bir etkiye teslim etmenizi sağlar. 

  • 2- AYAKKABI DÜNYASI Provoq Taba Kadın Bot / 109,99 TL

Kadife botlarınızın üzerinize olabildiğince yalın parçalar seçerseniz botlarınız şıklığını çok daha çarpıcı bir şekilde gösterecektir. 

  • 3- AYAKKABI DÜNYASI Provoq Siyah Kadın Bot / 379,99 TL

Hafif topuklu botlarla kendini daha rahat hisseden kadınlar bu bot ile kışı rahat geçiriyor. Klasik yapısı ile her alanda rahatlıkla kullanın. Kroko malzeme kombinasyonuyla ile tarzınızı yansıtın.

Punch nakışı nedir ve Punch nakış işi nasıl yapılır? Punch nakış işi adım adım yapılışı

İLİŞKİLİ HABER

Punch nakışı nedir ve Punch nakış işi nasıl yapılır? Punch nakış işi adım adım yapılışı
2022 En trend eşarp modelleri neler? Yeni sezon eşarp modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2022 En trend eşarp modelleri neler? Yeni sezon eşarp modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0