Camdaki Kız Nalan'ın kıyafetleri! Camdaki Kız Nalan'ın elbise markası ve fiyatları

Ekranlara damga vurmaya hazırlanan Camdaki Kız perşembe akşamı yayın hayatına başlıyor. Baskıcı annesinin gölgesi altında büyüyen Nalan’ı ve başına gelen talihsiz olayları konu alan Camdaki Kız kıyafet markaları da merak konusu oldu. Camdaki Kız dizisinde kim ne giymiş ve hangi markalardan giyinmiş sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar…

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız perşembe günleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. İzleyici sevdiği ve beğendiği oyuncuların dizilerde kullandığı kıyafetleri, takıları, ayakkabıları ve çantaları çok merak ediliyor. Camdaki Kız dizisi izleyenleri için her hafta güncel olarak oyuncuların aksesuarlarının markalarını fiyatlarını sayfamızda bulabilirsiniz.  

Nalan, aldatıldığını öğrenecek mi? Camdaki Kız 16. bölüm fragmanı yayındıİLİŞKİLİ HABERNalan, aldatıldığını öğrenecek mi? Camdaki Kız 16. bölüm fragmanı yayındı

Özellikle Nalan’ın elbiseleri, kıyafetleri, takıları ve makyaj malzemelerinin kodlarına kadar araştırılacak. Bu konuda elimizden geldiği kadar detaylı bir şekilde araştıracağız. Ve sizler için sayfamızda paylaşacağız. Camdaki Kız dizisinde sadece kadın oyuncuların değil aynı zamanda erkek oyuncuların kıyafetlerini de paylaşacağız. Kanal D’nin yeni yeni dizi projesinde birbirinden başarılı, genç, güzel yakışıklı isimlerin kıyafetlerini üzerinde taşımasını isteyen sponsorlar çoktan harekete geçti. Nalan'ın mavi eteği, Nalan'ın trençkotu, Nalan'ın ayakkabısı... Dizinin kıyafetlerini sizin için seçtik, buyurun listeye!

28 Ekim Camdaki Kız 17. bölüm Nalan Kıyafetleri kombin detayları görselde:

Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakteri, pastel tonlarda düz renk trikolar, bluzlar ve kabanlar tercih ediyor. Bunları kumaş pantolonlarla tamamlamaksa günlük stilini çabasız şıklığa taşıyan detaylardan.

 

21 Ekim Camdaki Kız 16. bölüm Nalan’ın giydiği ceket pantolon ayakkabı kazak kombini fiyat:

 

14 Ekim Camdaki Kız Nalan Yeni Bölümdeki Kıyafetleri kombin detayları marka ve fiyat bilgileri görselde:

Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan karakteri, pastel tonlarda düz renk trikolar, bluzlar ve kabanlar tercih ediyor. Camdaki Kız Nalan’ın beyaz kabanı Ekol markasına ait. Mavi triko üst Zara ve minimal ölümsüz aşk sembolü Gingko yaprağı küpeleri Zeckie tasarımı.

Kahverengi Koton pantolonu Nine West binici çizmeleriyle tamamlıyor. Kombine son dokunuş ise yeşil klasik Barbour ceketle yapılıyor.

Sadakatsiz’de Cansu Dere’nin de üzerinde gördüğümüz sezon dizilerinin vazgeçilmez parçalarından olmuş beyaz çizgili hırka Camdaki Kız Nalan’ın da dolabına giriyor! Markası ise Mango.

Camdaki Kız Nalan’ın belde kuşak/ korse detaylı beyaz elbisesi özel dikim. Bu zarif elbiseye eşlik eden tasarım küpeler Peracas imzalı. Sedefli el çantası ise BAGO tasarımı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Fatma 2 yıl önce

Brezilya fonundan sonra sanpuan olarak dp tuzsuz sanpuan kullansam olurmu arkadaslar yoksa kuaförün önerdiğimiz almaliyim