Demet Özdemir kombin fiyatıyla şoke etti! 12 asgari ücret değerinde...

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisiyle ekranlarda olan ve büyük bir kitleye sahip olan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyada yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Tercih ettiği kıyafet ve aksesuarların fiyatı dudak uçuklattı.

İlk olarak 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisiyle yıldızı parlayan ve daha sonrasında pek çok yaz dizisinde yer alan oyuncu Demet Özdemir, son olarak normalden farklı olarak ciddi bir rolde yer almıştı. 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisiyle ekranlarda yerini alan Özdemir'in hayranları her geçen gün artmaya devam ediyor. 

Son zamanlarda sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanan Özdemir, yaptığı paylaşımlarla devamlı gündem oluyor. Tercih ettiği kıyafetler ve aksesuarlarıyla ilgi çeken güzel oyuncu, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Özellikle çantası başta olmak üzere, kullandığı parçaların fiyatları neredeyse 12 asgari ücrete tekabül etti.

Demet Özdemir, son olarak siyah kombinli tarzıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Özdemir’in giydiği çizmelerin fiyatı 7 bin TL iken, aksesuar olarak koluna taktığı çantanın fiyatının ise 25 bin 200 TL olması hayranlarını şoke etti.

 

Demet Özdemir'den market turu! Ev hanımlığına girişti

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'den market turu! Ev hanımlığına girişti
Şafak Sezer nikah şahidi oldu! İş adamı Eren Pınarbaşılı evlendi...

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer nikah şahidi oldu! İş adamı Eren Pınarbaşılı evlendi...
Şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 'Boynuz kulağı geçti' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 'Boynuz kulağı geçti' açıklaması

BİR YORUM YAPIN 4

israfil T. 2 yıl önce

Herkesin malı kendine. Lakin bu gelirin vergisi verilmiyorsa bunun hesabı sorulmalı. Eğer vergisini layığı ile veriyorsa, Rabbim iyi günlerde kullanmak nasip etsin. Aksi taktirder bu milletin ahı onun ve müsebbiperinin yakasında olacak.

reis 2 yıl önce

Bu tenkitlerinize dindar olup da daha pahalı çanta ayakkabı ev eşyası araba ev düğün gibi işlerde milyonları harcayanlardan başlasanız daha faydalı olur. Unutmayın komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisi şerifi herhalde Müslümanlara...….

VEDAT ÖZDEMİR 2 yıl önce

Allah c.c. erkeğin fıtratına şehveti, kadınların fıtratına da Dünya metasını yani süslerini fazla yüklemiştir.

Adem 2 yıl önce

Millet aç aç...