Serdar Ortaç'tan iddialı sözler: James Bond beni taklit ediyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Daniel Craig'in kendisini taklit ettiğini söyledi.

"Poşet", "Mesafe", "Karabiberim" ve "Bilsem Ki" gibi birbirinden hit şarkılarla gönüllere taht kuran Serdar Ortaç, son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Ortaç'ın son paylaşımı hayranlarını güldürdü.

Dünyaca ünlü film serisi James Bond'un yıldızı Daniel Craig ile fotoğrafını yan yana paylaşan ünlü şarkıcı, "James Bond bile taklit ediyor daha ne olsun" diyerek takipçilerini şaşırttı. Aynı renkte ceket tercih eden Ortaç ve Craig'in benzer tarzı sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

7 haftadır balayı yapan Paris Hilton'un derdini duyan takipçileri çılgına döndü!

İLİŞKİLİ HABER

7 haftadır balayı yapan Paris Hilton'un derdini duyan takipçileri çılgına döndü!
Zuhal Olcay'dan Aziz dizisi için şarkı

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Olcay'dan Aziz dizisi için şarkı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Bilirkişi 2 yıl önce

Serdar Reis diyorsa doğrudur.

millet 2 yıl önce

O da mı kumar oynar?

Kübra 2 yıl önce

Sizler niye dönüp dolaşıp kötü şeyleri öne sürüyorsunuz. Belli ki adam gülelim diye böyle bir paylaşım yapmış.