Medine ipeği şal modelleri ve fiyatları 2022

Son zamanlarda popüler olan Medine ipeği birçok kişi tarafından yoğun bir ilgi görmektedir. Özellikle son sezonlarda öne çıkan medine ipeği şallar bağlaması da oldukça basit. Peki Medine ipeği şal modelleri ve fiyatları 2022 neler?

Tesettür kombinde son yıllarda dikkat çekici parçalar arasında basic ürünler yer alıyor. Bu ürünler arasındaki renk uyumu da öne çıkıyor. Tesettür kombinde kumaş uyumu çok önemlidir. Örneğin, abiye bir kıyafetin üzerine pamuk şal takmak hoş görünümü bozabilir. Ölçülü giyimi tercih eden hanımların da en çok zorlandığı tesettür abiye kombinlerinde son sezon en çok tercih edilen Medine ipeği şal oldu.

Minimal giyimde medine ipeği şallar özel günlerde kullanıldığı gibi genellikle günlük kombinlerde kullanımı kolay parçalardan olduğu için daha çok tercih ediliyor. Medine ipeği sanıldığının aksine Medine’den gelmeyip Türkiye‘de üretilmektedir. Yapı olarak krep kumaşı andırsa da tamamen farklı bir kumaş çeşididir. Krep kumaşa göre daha kalın ve dayanıklı bir kumaştır. Dört mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz Medine ipeği şallar, iç göstermeyen ve kesinlikle terletme yapmayan bir yapıya sahip. Yazın birçok kadının rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Kırışma yapmayan, ütü gerektirmeyen, bağlaması kolay ve kullanımı pratik olan bir üründür.

  • İç göstermez.
  • Baştan kayıp düşmez.
  • Yazın terletmez, kışın üşütmez.
  • Bağlanması ve kullanımı oldukça kolaydır.

PEKİ MEDİNE İPEĞİ ŞALLAR NASIL KULLANILIR?

Medine ipeği kumaş ile üretilen şal ve eşarplar genellikle desensiz bir görünüme sahiptir. Tek renk olan eşarplar günlük kombinlerin yanı sıra abiye ile de etkileyici bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Medine ipeği eşarp, tesettür kombinde ölçülü giyim standartlarına ulaşılmasını sağlar. Omuzlara kadar düşen medine ipeği şalın kullanımı kolaydır.

Medine ipeği şal, tesettür kombinlerinizin vazgeçilmezi olmaya devam edecek. Medine ipeği şallar keten, kot, abiye gibi birbirinden farklı kumaşlarla tercih edilebilir ve tesettür kombin için harika bir görünüm elde etmenizi sağlar.

MEDİNE İPEĞİ ŞAL ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

  • Medine ipeği şal, kıyafetlerinize tazelik ve şıklık getirecek özel bir kumaş. Ancak kıyafetlerinizi doğru bir şekilde tamamlayabilmesi için, renk ve model seçimine mutlaka dikkat etmelisiniz.
  • Mevsim özelliklerine bağlı olarak, doğru renk tonlarına sahip parçaları seçmeniz büyük önem taşır. Medine ipeği şal seçiminde, kullanım alışkanlıkları ve şal bağlama stilleri de büyük öneme sahip olacaktır.
  • Medine şal, doğru seçimlerle hem spor hem de klasik giyim tarzını kolaylıkla tamamlayabilir.

EN GÜZEL MEDİNE İPEĞİ ŞAL MODELLERİ 2022

MODAKAŞMİR / Medine İpeği Şal Eflatun: 70 TL

MODAKAŞMİR / Medine İpeği Şal Kurşun: 70 TL

MODAKAŞMİR / Medine İpeği Şal Vizon: 70 TL

MODAKAŞMİR / Medine İpeği Şal Vintage Rose70 TL

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0