2022 yılının öne çıkan denim parçaları nelerdir? Moda haftalarına damga vuran denim parçalar

Tıpkı düz beyaz ve siyah tişörtler gibi gardırobumuzda yeri sabit olan, rahat kombinlerin baş yapıtı denim parçalar yeniden trend oldu. Modaya dinamik etkisi kazandıran ve her sene trendlerden düşmeyen denim modelleri bu yıl özellikle Paris Moda Haftası'na damga vurdu. Kanye West'ın dakikalar içinde biten ceketi de denim parçalarından biriydi. 2022 yılının öne çıkan denim parçaları nelerdir?

2022 yılının ilk aylarında Paris'te haftada bir yapılan moda gösterilerinde yılın parçaları öne çıkarıldı. Bunlardan en dikkat çekeni ise denim parçalar oldu. Kanye West ve Julia Fox'un tercih ettiği denim parçalar sitelerde dakikalar içinde satıldı. Bu yıla damga vuracak olan denim modasını sizler için radarımıza aldık.

paris moda haftası kanye west

paris moda haftası kanye west

Rengini kumaşın döngüsünden alan denim, pamuk ipliğinden oluşan veya tamamen pamuk olan kumaşlardan oluşuyor. Modayı takip eden kadınların vazgeçilmezi olan denim veya jeans ürünler her gardırobun kaçınılmaz bir parçası haline geldi. Hadi gelin beraber, her yıl yeni modelleriyle trendlerden düşmeyen denim ürünlerin 2022 parçalarına göz atalım.

2022 YILININ ÖNE ÇIKAN DENİM PARÇALARI NELERDİR?

YÜKSEK BEL DÜZ KESİM

Dar kalıp veya skinny fit jeans'ler artık popülerliğini kaybediyor. Teknolojinin ilerlemesiyle stiller ve modaya bakış açısı değişse de kıyafetlerde dönem dönem 80'ler ve 90'lar konsepti karşımıza çıkıyor. Bu yüzden 2022'deki moda stilleri, bazılarımızı anılarımıza götürebilir. Düz kesim ve yüksel bel denim pantolonlar, sağladığı zarif ve şık bir görünümle yolculuğunuzda ve özel buluşmalarınızda size eşlik edebilir. Klasik ama şık olan bu parçanın yaz aylarında, düz beyaz bir gömlekle veya tişörtle kombin yapılabileceği gibi soğuk havalarda da yumuşacık sweatlerin altına tercih edilebilir. 

ZAMANSIZLIĞIN KIYAFETİ BEYAZ DENİM

Denim denince aklımıza mavi tonları gelse de farklı renklerde de üretilen jeans kıyafetler kadınlar için kurtarıcı parçalardır. 2022 denim trendleri arasında kırık beyazın ve vazgeçilmez bejin olması, modaya düşkün kadınların kombinleri için şık bir alternatif olacaktır. Zamansız giyinmeyi seven kadınlar için kırık beyaz veya bej renkli denim pantolonlar her renkle uyum sağlayacaktır.

TAKIM DENİMLER

Giyindiğiniz denim kıyafetlerin tulum şıklığını ve kombinlemenin pratikliğini vermesini istiyorsanız aynı modelde denim pantolon ve ceket tercih edebilirsiniz. Birçok mağazada takım jeans'lerin moda düşkünlerine sunulması, tulum görünümü için muhteşem bir seçenek olabilir. Bu sayede kombin derdiniz de kalmayabilir.

SPOR TARZ TUTKUNLARI İÇİN: SİYAH DENİM

Denim deyince aklımıza sadece pantolonun gelmediği birçok kullanım alanına sahip olan bu pamuk kumaşın moda düşkünleri için olmazsa olmaz renklerinden biri de siyahtır. Her şeyle kombin yapılabilen siyah denim pantolonlar şık ve spor görünmeyi tercih eden kadınların vazgeçilmez parçalarının başında yer alıyor.

BİR YORUM YAPIN 0