Modada korse modeli geri mi dönüyor?

İzlediğimiz yapımların modaya yön verdiği değiştirilemez bir gerçekken, hobiler ve kıyafet seçimlerini de şekilleniyor. Buna örnek olarak geçtiğimiz aylarda dijital bir platformda izleyiciyle buluşan 'Bridgerton' dizisindeki kostümlerin korse formu dikkatlerden kaçmadı. Peki korse modası yeniden podyumlara ve sokak stiline geri mi döndü?

Dijital ortamda yayınlanan her şeyin modaya yön verdiği bu dönemde geçmiş ve geleceğin parçalarını birleştirerek yeni dönemin stilleri vitrinlerde yer almaya başladı. Her geçen gün sokak stiline yeni tarzlar katılırken son zamanlarda yüzyıllar öncesinden özellikle 16. 17. yüzyılların kraliyetini anımsatan korse modelleri tasarımcıların radarına girdi. Her ne kadar korse hakkında hala insan vücudunda belli hasarları yol açtığı konusunda tartışmalar yaşansa da akıllara, yeni dönemin sokak stiline adını yazdırır mı sorusu geliyor. Tarihin tekerrür ettiğini moda dünyasında geçmişten günümüze taşınan tasarımlarla da görebiliriz. Şimdilerde birçok kişinin olmak istediği zamanlardan esinlenerek kıyafetler üzerinden geçmişi bir nebze de olsa yaşatıyor. Kıyafet üzeri giyilen korseler de bunlardan biri. Peki kıyafet üzeri korseler sokaklarda tekrar karşımıza çıkar mı?

Prada 2022 sonbahar/kış

Prada 2022 sonbahar/kış

Modada yeni akım! Denizanası trendiİLİŞKİLİ HABERModada yeni akım! Denizanası trendi

AKSESUAR OLARAK TERCİH EDİLİYOR

Sophia Loren ve Madonna gibi yıldızlarla popüler olan 16. yüzyıldan beri varlığını koruyan korselerin her döneme adapte olacağı düşünülüyor.

Jeremy Moeller

Jeremy Moeller

Günümüzde birçok kadın tarafından eski formlarıyla tercih edilmese de aksesuar olarak modern dünyanın içinde varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Edward Berthelot

Edward Berthelot

Dünyaca ünlü sayılı markalar modanın yeni döneminde sokak stiline ayak uyduracak korseleri, koleksiyonuna katarak dış giyimin gücünü elinde tutmayı başarıyor.

Christian Vierig

Christian Vierig

G5 masajı nedir ve ne işe yarar? G5 masajıyla selülit tedavisi nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

G5 masajı nedir ve ne işe yarar? G5 masajıyla selülit tedavisi nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0