En iyi tesettür giyim markaları nedir? Tesettür giyim alışverişi nereden yapılır?

Her sezon birbirinden güzel parçalarla tesettür giyime yön veren pek çok marka bulunuyor. Tam bu noktada "En iyi tesettür markaları hangileri?" sorusuna cevap bulmakta zorlanıyorsanız sizler için bu sorunun yanıtını detaylı bir şekilde araştırdık. İşte, tesettür giyim alışverişi yapabileceğiniz en güzel markalar ve mağazalar haberimizde...

Farklı dokular, süslemeli detaylar ve göz alıcı tonlardaki stillerin harmanlandığı moda dünyası, her sezon çarpıcı bir bakış açısını gözler önüne seriyor. Minimal dokunuşlardan maksimalist çizgilere, vintage parçalardan çağın ötesinde esintilere kadar zengin bir kartelayı alıcılarına sunan bu dünyada 7'den 70'e herkese hitap eden bir alan var. Özellikle kadınların alışverişe yakından ilgi duyduğunu göz önüne alırsak seçeneklerin bolluğunu fark etmemek neredeyse imkansız. Eğer tesettür giyimde hem şık hem de uygun fiyatlı parçaları bir araya getirmek istiyor ancak doğru adresi bulamıyorsanız size harika önerilerimiz var! Gelin, en iyi tesettür giyim markalarına ve mağazalarına birlikte göz atalım. 

İftar davetlerinde nasıl giyinilmeli? İftar davetlerine uygun kombin nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERİftar davetlerinde nasıl giyinilmeli? İftar davetlerine uygun kombin nasıl yapılır?

SUUD

2016 yılından beri "Sadece Kendin İçin Giyin" mottosuyla hareket eden Suud, hem Ümraniye'de yer alan mağazası hem de online alışveriş sitesiyle müşterilerine hizmet sunuyor. Dış giyimden üst giyime, abiyelerden aksesuarlara kadar pek çok ürünü bünyesinde bulandıran Suud, özellikle tesettür giyimde geniş bir kapasiteye sahip.

 Suud

Suud

Eğer hem şık hem de konforlu bir tarza sahip olmak istiyorsanız Suud markasına bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Mağaza hafta içi her gün saat 10.00 ve 18.00 arası hizmet veriyor.

Suud markası

Suud markası

MANUKA 

Her zevke hitap eden zengin koleksiyonuyla tesettür giyimin öncüleri arasında yer alan Manuka, rengarenk stilleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Çantalardan çoraplara kadar pek çok ürünü gözler önüne seren markanın mağazası Zeytinburnu'nda yer alıyor. Dilerseniz online internet sitesinden ya da telefon üzerinden alışverişinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Sık sık indirim fırsatlarıyla ön plana çıkan Manuka, tesettür giyim için doğru bir adres olacaktır.

Tesettür giyim

Tesettür giyim

HOOOPSTORE 

Hem Avrupa Yakası hem de Anadolu Yakası'nda mağazaları bulunan Hooopstore, tesettür giyim denildiğinde ilk akla gelen yerlerin başında. Saat 10.00 ve 21.00 arasında hizmet veren mağazalarının yanı sıra buradan online alışveriş de yapabilme şansına sahipsiniz.

Hooopstore

Hooopstore

Yalnızca ürünlerini satışa sunmaktansa size kombin önerileriyle de gelen Hooopstore, "Hooops Para Puan" özelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Her alışveriş yaptığınızda ya da yorum yaptığınızda sizlere para puan hediye eden bu marka fırsatlarıyla tesettür giyimde büyük beğeni topluyor.

Hooopstore kıyafetleri

Hooopstore kıyafetleri

KADRİYE BAŞTÜRK 

İlk mağazasını 2016 yılında Ümraniye'de açan ve 5 yıl içerisinde 8 mağaza daha açarak hizmet ağını genişleten Kadriye Baştürk, çarpıcı tasarımları ve kaliteli ürünleriyle tesettür giyim markası arayanların ilk tercihlerinden biri oluyor. Zarafeti esas alan marka özellikle abayalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Kadriye Baştürk

Kadriye Baştürk

Şık bir akşam yemeği, iş görüşmeleri ya da arkadaşlarla keyifli bir kahve molası için dahi birbirinden güzel kıyafetleri gözler önüne seren markanın dilerseniz mağazalarından ya da online internet sitesinden alışveriş yapabilirsiniz.

Kadriye Baştürk kıyafetleri

Kadriye Baştürk kıyafetleri

VESNA 

Her sezon keyifle kullanabilecek trend kadın giyim ürünlerini bir araya getiren Vesna, gardırobuna renk katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Şık ve çağdaş parçalarıyla dikkatleri üzerine çeken marka tesettür giyim için müthiş bir perspektifi müşterilerine sunuyor. Her sezona uygun ürünleriyle pek çok kişinin beğenisini kazanan Vesna, Zeytinburnu, Pendik ve Ümraniye'de yer alan mağazalarıyla müşterilerine hizmet veriyor.

Vesna

Vesna

Dilerseniz mağazalara giderek ya da online internet alışveriş sitesinden beğendiğiniz ürünleri hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Tanınmış Influencerların kombinlerini de gözler önüne seren Vesna, müşterilerine yön verme konusundaki tecrübesiyle mutlaka listenizde yer alması gereken tesettür giyim markalarından biri. 

Vesna elbiseleri

Vesna elbiseleri

Kore cilt bakımı Slugging nedir, nasıl uygulanır? Vazelin Slugging trendi

İLİŞKİLİ HABER

Kore cilt bakımı Slugging nedir, nasıl uygulanır? Vazelin Slugging trendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Buse Erdoğdu 1 yıl önce

Merhaba çok faydalı bir içerik oluşturmuşsunuz. Listedeki tüm tesettür markalarını severek kullanıyorum. Ayrıca en iyi tesettür markaları listesinde son zamanlarda Zülays'ı da görmekteyiz. Ben şahsen kullanmadım ama yakın çevrem trençkot konusunda başarılı olduklarını söylüyor.

Toplam 1 beğeni

Hakkı Doğrusöyler 1 yıl önce

Tesettür tarz değil, FARZ dır

Toplam 10 beğeni

Berat 1 yıl önce

Brawl stars

Toplam 1 beğeni