Hasır çanta modelleri 2022! Bu yıla damgasını vuracak hasır çanta trendi

Sıcak havaların gelmesiyle beraber giyim tercihleri değişirken tatil havasını yansıtan hasır çantalar da bu yıla damgasını vurmak için vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu sezon göze çarpan detaylar arasında hasır çantalar da yer alıyor. Peki 2022 hasır çanta modelleri arasında neler var?

Deniz ve kum temalı kombinasyonları tamamlayıcı bir imajla karşımıza çıkan hasır çantaları yalnızca tatil bölgelerinde görmüyoruz. Kadınların artık neredeyse tüm yaz kombinleriyle buluşturdukları bu çantalar her boy ve modeldeki üretimleriyle şık bir tatil havası katıyor. 70'li yılların imgesel dokusunu gördüğümüz hasır çantalar, her yıl gözde aksesuarlar arasında. Kadınların stiline bohem bir hava katarak birçok markanın aksesuar alanlarının baş tacı olmuşken, kombinleri de süslemeye başladı. Kadınların şimdiden tatil havasına girdiği şu günlerde hasır çantalar modellerine veya renklerine göre, giyilen kıyafetlere veya ufak aksesuarlara bile vintage bir görünüm sunuyor. Bambaşka bir çağa yolculuk etmek için vasıta görevi gören ve farklı tasarımlarla trend listelerine adını yeniden yazdıran bu çantalar, modanın şekillendiği son yıllarda, tatil havasından aşıp spor veya casual dışında klasik giyime bile hitap edebilecek özelliklere sahip oldu. Şimdiden tatil hazırlıklarına başlayan ya da iş yoğunluğu nedeniyle yalnızca hafta sonu programları için kendisine, ailesine ve arkadaşlarına vakit ayırabilenler için 2022 yılına damgasını vuracak hasır çanta modellerini derledik. İşte 2022 yazına damgasını vuracak hasır çanta trendi.

2022 hasır çanta modası

2022 hasır çanta modası

HASIR ÇANTA MODELLERİ 2022!

Hemen her kıyafetinize uydurabileceğiniz hasır çanta modelleri ve renkleriyle göz kamaştırıyor. Siz de kombinlerinize farklı bir stil yansıtmak istiyorsanız şu anda aksesuar trendlerinde zirve yapan farklı markalardan derlediğimiz hasır çantalara göz atabilirsiniz. İşte 2022 yılına damgasını vuracak en şık hasır çanta modelleri.

lcw hasır çanta modelleri

lcw hasır çanta modelleri

Modaya yön verecek cam çanta trendi! 2022İLİŞKİLİ HABERModaya yön verecek cam çanta trendi! 2022'ye damgasını vuracak

Her yıl model ve renk değişikliği yapan çantalar hasır ipliğiyle şekillenip omuzlarda yerini almaya başladı. Öte yandan 7'den 70'e hitap etme gücüne sahip olan giyim markaları koleksiyonlarındaki aksesuarlarda çığır açmaya devam ediyor.

Hasır çanta modelleri 2022

Hasır çanta modelleri 2022

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

En kolay örgü çanta nasıl yapılır? Örgü çanta yapmanın püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 0