Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın doğum günü elbisesinin fiyatı ortaya çıktı!

Başarılarıyla bilinen, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2018 yılında boşandığı eski eşi Şeyma Subaşı ile birlikteliğinden olan kızları Melisa için doğum günü partisi düzenledi. 9 yaşına basan Melisa'nın doğum gününde giydiği dünyaca ünlü bir markanın olan toz pembe elbisesinin fiyatı gündeme bomba bir giriş yaptı.

4 kızı bulunan Acun Ilıcalı, kariyeriyle olduğu kadar özel yaşamıyla da çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Kızlarına olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü televizyoncu geçtiğimiz gün son evliliğinden olan en küçük kızı Melisa'nın doğum günü için parti düzenlemişti. Kızının partide giydiği elbisenin fiyatı ise dudak uçuklattı!

Acun Ilıcalı ve kızları

Acun Ilıcalı ve kızları

"11 BİN TL'LİK ELBİSE!"

Sosyal medya hesabından kızı Melisa ile fotoğrafını paylaşan Ilıcalı'nın paylaşımında kızının doğum günü partisinde giydiği kıyafeti dikkat çekti. Dünyaca ünlü markaya ait olduğu görülen elbisenin fiyatının 11 bin tl olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı ve kızı Melisa

Acun Ilıcalı ve kızı Melisa

"DUYGUSAL DOĞUM GÜNÜ MESAJI"

Büyük kızı ile torununun da aralarında olduğu Ilıcalı kızlarıyla fotoğrafını paylaşarak altına "Canım kızım öyle tatlısın ki… Bugün bir yaş daha büyüdün. Allah sana hep güzel yaşlar nasip etsin, büyü ama hep babanın küçük prensesi ol :)" yazarak kızı Melisa'nın doğum gününü kutlamıştı.

Acun Ilıcalı doğum günü paylaşımı

Acun Ilıcalı doğum günü paylaşımı

Acun Ilıcalı Şeyma SubaşıİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı Şeyma Subaşı'dan olan kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı!

KONSEPT PARTİSİ HAZIRLADI!

Melisa'ya bir başka doğum günü partisi annesi Şeyma Subaşı'ndan geldi. Konsept partisiyle kızının doğum gününü kutlayan Şubaşı'ndan da kızıyla fotoğraflar gecikmedi.

Kızının doğum günü birçok kare ile paylaşan Şubaşı, paylaşımının altına şu notları düştü: "27/10/2013 Melisa En sevdiğim kişinin doğum günü kutlu olsun Başka bir seviyede olduğun için seninle gurur duyuyorum ️ vay Ve “zaman” sen sadece her şeysin… Bugünlerde çok duygusalım ama sorun değil, her zaman gelir ve gider...Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'ya aldığı ayakkabının fiyatı dudak uçuklattı!

Acun Ilıcalı'nın kızı servetle dolaşıyor! Ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın kızı servetle dolaşıyor! Ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'dan olan kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'dan olan kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

osmanlı 1 yıl önce

nasıl konseptmiş.ya babası çağırmamış nasılda uydurmuşlar konsepti.açıklaması ise anlayan beri gelsin.

Yunus 1 yıl önce

11 bin TL ise pek anormal değil. LCW de bile bir mont 1.000 TL. Kaldı ki dünyaca ünlü birinin kızı bu .

Bidost 1 yıl önce

Sadece iğrenç...