Sefo'nun sahne kostümü 'Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damga vurdu!

Önceki akşam gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'En İyi Rapçi' ödülüne layık görülen Sefo, ilginç sahne kostümüyle dillere düştü. Sefo'nun törene damga vuran tarzı hakkında sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

Şarkılarıyla son zamanların 'En İyi Rapçi' ödülünü alan Sefo, geçtiğimiz gece düzenlenen 48. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde kıyafetiyle sosyal medya gündeminde yer aldı. Robotu andıran bir imajla sahne alan Sefo, yıllar önce uzaylılarla adı geçen Mustafa Topaloğlu'nun tarzına da benzetildi.

Sefo

Sefo

2022 Pantene Altın Kelebek Ödül TöreniİLİŞKİLİ HABER2022 Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde kırmızı halı şıklığı! Paris Moda Haftası'nı aratmadı

"İYİ AİLE ROBOTU"

Grip parlak ceket ve pantolon takımıyla adeta robotlara özenen Sefo, moda dünyasını da şaşkına çevirdi. Bu yılın en ilginç sahne kostümü unvanını alan ünlü rapçi, tarzıyla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

'En İyi Rapçi' ödülünü alan Sefo hakkında, "Ben de diyorum kime benziyor ? Sefo iyi aile robotu gibi olmuş", "Sefo'ya İsmail YK güncellemesi gelmiş. Ben de bir saattir kime benziyor diye düşünüyordum" şeklinde yorumlar geldi.

İŞTE SEFO'NUN SAHNE KOSTÜMÜ!

Sefonun sahne kostümü

Sefonun sahne kostümü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Aylin Coşkun'a Paris'te büyük şok! Başına gelmeyen kalmadı

BİR YORUM YAPIN 2

murat 1 yıl önce

mikrobun birisi gençleri zehirliyor

Aydın09 1 yıl önce

Altın portakal değil altın kelebek:))