Sefo'nun sürekli taktığı saç bandının sırrı ortaya çıktı! Stil tüyosu sananlar şoke oldu

Ünlü şarkıcı Sefo'nun bir süredir konserlerinde taktığı saç bandının bir stil tüyosu olduğunu düşünülürken gerçek başka çıktı. Yoğun konser maratonu arasında gizlice operasyon geçiren Sefo, hayranlarını şaşırttı.

"Bilmem Mi", "Affettim", "Bonita" ve "Tutsak" gibi parçalarla yıldızı parlayan Sefo, son dönemlerin en iyi çıkış yapan sanatçıları arasına adını yazdırmayı başardı. Özellikle Z kuşağını etkisi altına alan ünlü şarkıcı hem sesi hem de tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Sefo

Sefo

Oversize tişörtler ve çeşitli aksesuarla desteklediği tarzında ufak bir değişiklik yapan Sefo, bir süredir konserlerinde saç bandı takıyordu. Hayranlarının bunun bir stil tüyosu olduğunu düşünürken şaşırtan gerçek ortaya çıktı. Ünlü yıldızın konser maratonu arasında gizlice 'kepçe kulak' operasyonu geçirdiği ortaya çıktı. 

Sefonun tarzındaki şaşırtan detay

Sefonun tarzındaki şaşırtan detay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Trafikte beğendiği araba 3 saniye sonra pert oldu!

 Adriana Lima doğumdan sonra ilk kez görüntülendi! Son hali herkesi şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Adriana Lima doğumdan sonra ilk kez görüntülendi! Son hali herkesi şoke etti
'EYT'li Cemilem' türküsü sosyal medyayı salladı! Sümer Ezgü EYT'lilere jest yaptı

İLİŞKİLİ HABER

'EYT'li Cemilem' türküsü sosyal medyayı salladı! Sümer Ezgü EYT'lilere jest yaptı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Guaidoglu 1 yıl önce

1000 sene de yasasan yaslanacaksin. Istedigin kadar cirpin. Tas patlasin 40 a kadar gencsin güzelsin. Sonra ne yaparsan yap yamulacaksin.

eeeeeaaa 1 yıl önce

çık şarkı söyle desen iki kelime edemeyecek adamları başımıza sarkıcı ettiniz auto tune sanatçıları yiyosa çık çıplak sesle söyle nerde eski sanatçılar