Karne hediyesi ne alınır? Sömestr tatilinde çocuğunuzu mutlu edecek hediye önerileri

Tüm dönem boyunca sıkı bir çalışma temposunu geride bırakmanın heyecanını yaşayan çocuklarınıza güzel bir karne hediyesi alarak onların mutluluğunu ikiye katlayabilirsiniz. Peki karne hediyesi ne alınır? Çocuk kombinleri nasıl yapılır? İşte sömestr tatilinde çocuğunuza alabileceğiniz en güzel hediyeler...

Sömestr tatilinin gelişiyle tüm çocuklar yoğun ders temposuna ara vererek dinlenmenin keyfine varıyor. Bütün yıl sıkı bir şekilde derslerine çalışan çocuklar, karne almanın mutluluğunu yaşarken siz de onlara hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Belki istediği bir oyuncak belki de gardırobunda kışa uygun ufak bir değişiklik... Hem çocukları motive etmek hem de onlara olan sevginizi bütçemize uygun bir şekilde göstermek isterseniz birbirinden güzel hediye önerileriyle karşınızdayız. Gelin, sömestr tatilinde çocukların yüzünü güldürecek en özel hediyelere birlikte göz atalım. 

Sömestr tatiline uygun kombin nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERSömestr tatiline uygun kombin nasıl yapılır?

ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ NE ALINIR? ÇOCUKLARA ALINABİLECEK HEDİYELER

LCW ECO KAPÜŞONLU BASİC ERKEK ÇOCUK ŞİŞME MONT

LCW ECO KAPÜŞONLU BASİC ERKEK ÇOCUK ŞİŞME MONT

LCW ECO KAPÜŞONLU BASİC ERKEK ÇOCUK ŞİŞME MONT: 429,99 TL

Bu soğuk kış günlerinde çocuklarınızı sıcak tutacak ihtiyaca yönelik bir hediye almak isterseniz güzel bir mont, kaban ya da şişme yelek satın alabilirsiniz. Hem okula giderken hem de gündelik yaşantısında kullanabileceği montlar uzun ömürlü ve kullanışlı bir hediye alternatifi olabilir. Pek çok desen, model, kumaş ve renkte tasarlanan montlar arasından size önerimiz LC Waıkıkı markasına ait sarı renkli ve kapüşonlu şişme mont olacaktır. %100 Polyester kumaştan üretilen bu mont, her iki yanında da ceplere sahip olduğu için avantaj sağlıyor. Bizim tavsiyemiz sarı renginden yana olsa da bu ürünün koyu gri, yeşil, kırmızı ve koyu petrol mavisi renkleri de bulunmaktadır. 

NİKE AİR FORCE 1 IMPACT NEXT NATURE AYAKKABI: 1.945,90 TL

Sabah ilk ışıklarından itibaren günlerinin büyük bir bölümünü dışarıda geçiren çocukların ayak sağlığı için sömestr hediyesi olarak güzel bir ayakkabı alabilirsiniz. Kış günlerine özel kaliteli bir bot ya da dört mevsim kullanabileceği şık bir spor ayakkabı bu noktada iyi bir seçim olacaktır. Ayakkabı denildiğinde size tavsiyemiz ise Nike markasının Air Force serisinin beyaz ve renkli detaylı spor ayakkabısı olacaktır. 35.5 numaradan 40 numaraya kadar neredeyse her ayağa uyacak numara skalasına sahip olan bu ayakkabı, sentetik deriden üretilmiştir. 1980'li yılların tarzını yansıtan bu hediyeye çocuğunuz bayılacak!

FUNKY ROCKS BASKILI SWEATSHİRT VE TAYT

FUNKY ROCKS BASKILI SWEATSHİRT VE TAYT

FUNKY ROCKS BASKILI SWEATSHİRT VE TAYT: 239.95 TL / 99.95 TL

Sömestr tatilinde çocuklarınızla doğanın tadını çıkarabileceğiz rotalara ya da eğlenebileceğiniz müze, tiyatro ev konser gibi etkinliklere gidebilirsiniz. Tüm bu aktivitelerde çocuğunuzun rahat hissedebileceği bir şekilde giyinmesi oldukça önemli. Hem sevimli hem de rahat bir hediyeyle çocuğunuzu mutlu etmek isterseniz tavsiyemiz Boyner markasına ait Funky Rock baskılı sweatshirt ve tayt olacaktır. %100 Pamuk'tan üretilen bu takım çocuğunuzun rahat hareket etmesinde büyük ölçüde kolaylık sağlayacaktır. Siyah ve gri renkleri de bulunan bu ürünler çocuğunuzun kalbini çalacak!

ZARA KIDS/ KEITH HARING DESENLİ SIRT ÇANTASI

ZARA KIDS/ KEITH HARING DESENLİ SIRT ÇANTASI

ZARA KIDS/ KEITH HARING DESENLİ SIRT ÇANTASI: 699,95 TL

Çocukların kalem, kitap, suluk ve diğer tüm kırtasiyelik eşyalarını yerleştirdiği çantaları, okul denildiğinde akla ilk gelen şey oluyor. Sırt çantalarını satın alırken çoğumuz kullanışlı olmasını ön planda tutsak da tasarımı da çocuklar için büyük önem arz ediyor. Çocuğunuza rengarenk detayları olan güzel bir sırt çantası hediye etmek isterseniz Zara markasının Keıth Haring desenli sırt çantasına şans verebilirsiniz. Ana bölmesi fermuar kapamalı, iki yanı ve önü cepli olan bu çanta fonksiyonel özellikleri ve kullanışlı olması sebebiyle çocuklarınızın beğenisini kazanacak. 

Atkı ve bere takımı

Atkı ve bere takımı

KOTON POPNPON DETAYLI BERE 0KBG58032AA: 39,99 TL
DAGİ MERCAN EL ÖRGÜSÜ ATKI A031800254_MER: 69,95 TL

Çocuklarınızın yüzünü güldürebileceğiniz ve kış mevsimine uygun güzel bir sömestr hediyesi almak isterseniz atkı ve bere takımını mutlaka alışveriş listenize eklemelisiniz. Dagi markasının mercan rengindeki el örgüsü atkısıyla Koton markasının ponpon detaylı beresini takım yaparak çocuklarınıza hediye edebilirsiniz. 

PENTİ ÇOK RENKLİ BORN TO STAKE 2

PENTİ ÇOK RENKLİ BORN TO STAKE 2

PENTİ ÇOK RENKLİ BORN TO STAKE 2'Lİ PİJAMA TAKIMI PNZ548U522SK-MIX: 429,00 TL

Okuldan dönen çocuklara konforlu ve rahat hissettiren pijama takımları, ev giyiminin en önemli parçalarından birini oluşturuyor. Siz de sömestr tatili boyunca bol bol uyuyarak, kitap okuyarak ve oyun oynayarak dinlenecek olan çocuğunuza güzel bir pijama takımı hediye edebilirsiniz. Penti markasına Born To Stake yazılı 2'li pijama takımı hem renkleri hem de tatlı görüntüsüyle çocuğunuzun kalbini kazanabilir.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0