Kylie Jenner'ın aslan başlı elbisesi ağızları açık bıraktı! Görenler gerçek sandı

Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunun fotoğraflarını ilk kez paylaşarak gündeme gelen Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, Paris Moda Haftası’ndaki görünümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Fransız moda markası Schiaparelli imzalı bir görünüm tercih eden Jenner'ın elbisesindeki aslan kafası figürü sahte olsa da hayvanseverler öfkelerine hakim olamadı.

Dünyanın en genç milyarderlerinden biri olarak kozmetik sektörüne yön veren Kylie Jenner, "Kasdashian" ailesinin de üyesi olduğu için her adımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Jenner, son hareketiyle hayranlarını çileden çıkardı.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Paris Moda Haftası kapsamında katıldığı Schiaparelli defilesinde, aslan figürlü bir elbise giyen Jenner'ın aksesuar olarak tanımladığı ve gerçeği anımsatmayan aslan kafasını kullanması sosyal medyada tartışma konusu haline geldi.

Kylie Jenner aslan kafalı elbisesi

Kylie Jenner aslan kafalı elbisesi

Fransız lüks moda markası Schiaparelli'nin 2023 Couture koleksiyonunda yer alan elbisede sahte kürk kullanılsa da 3 boyutlu hayvan kafalarının kullanılması hayvanseverler tarafından olumlu karşılanmadı. 

Schiaparelli 2023 koleksiyonu

Schiaparelli 2023 koleksiyonu

Yasemin Özilhan'ın Fas stili çok konuşuldu! Mavi çantasına resmen servet ödedi

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan'ın Fas stili çok konuşuldu! Mavi çantasına resmen servet ödedi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

vay be arkadaş 1 yıl önce

iğrenç bir durum ,gerçek yada değil bir canlının kafasını aksesuar yapmak iğrendirdi beni.şimdi dingil biri çıkar derki o gerçek aslan kafası değil.herneyse demek isdediğim insanlık zıvanadan çıkıyor.bir gün uzaylıllar gelicek ve onlar çok zeki teknoloji evrenlerdeki en yükseğine sahip ve insanları vahşice öldürüp yerken kafalarınıda aksesuar yapıyorlar.Predetoru izleyn oldumu o amerikan filmi.filim ama gerçekde amerikanın uaya sakladığı bir sırın ifşası aslında.hasatcılar geliyor.onlar acımasız ve kurutuyor güneşleri söndürüyor enerjisini emiyorlar

konuk 1 yıl önce

dikkat çekmek için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Onu yapacağına evsiz ve parası olmayan birine yardım et ve adını öyle duyur.