Nişanda ne giyilir? Nişan elbisesi ne renk olmalı? Nişan elbise kombin önerileri

En özel günlerimizden biri olarak aklımızda yer edinen nişan törenlerinde şık ve iddialı görünmek isteriz. Renk, tasarım ve doku gibi birçok faktörü göz önüne alarak nişan için hoş bir elbise seçebilir ve bu mutlu günü unutulmaz kılabiliriz. Peki nişanda ne giyilir? Nişan elbisesi ne renk olur? Nişan elbisesi nasıl seçilir? İşte birbirinden güzel 4 farklı nişan elbisesi kombinleri...

Güneşin tüm cömertliğini sergilediği ve doğanın adeta yenilendiği yaz aylarında, düğün sezonu da açıldı. Bir ömür boyu birlikteliğe "evet" demek isteyen birçok çift, yuvalarına ve mutluluklarına dair her detayı ince ince düşünüyor. İsteme, söz, nişan ve düğün gibi adımlardan oluşan evlilik sürecinde en özel günlerden biri de nişan oluyor. Kişisel zevklerin yansıması olan dekorlar, ikramlıklar, süslemeler ve hediyeliklerin göz kamaştırdığı nişanlarda özellikle en dikkat edilen şey elbise seçimi oluyor. Aile fotoğraf albümünde yıllar boyu güzel hatıraların yansıması olacak nişanlarda elbiseniz unutulmaz olmalı. Gelin, 4 farklı nişan kombin önerisine birlikte göz atalım.

Bahar düğünlerinde ne giyilir? Düğün kombini nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERBahar düğünlerinde ne giyilir? Düğün kombini nasıl yapılır?

NİŞANDA NE GİYİLİR? NİŞAN ELBİSESİ KOMBİNİ NASIL YAPILIR?

  • SAF VE DURU

Saflığın ve özgürlüğün sembolü olan bebe mavisi rengiyle nişan törenlerinde duru bir görünüm yakalayabilirsiniz. Mavinin göz yormayan ve iç açıcı bir tonu olan bebe mavisi güzel bir elbise alarak nişan hazırlıklarına başlayabilirsiniz. Bunun için Gigii's markasına ait Gloria isimli midi boy, saten elbisesini satın alabilirsiniz. Ayakkabı olarak ise Nine West markasının aynı renkteki saten kumaş ve kristal taş detaylı topuklu ayakkabısını tercih edebilirsiniz. Gümüş ve kristal detaylara vurgu yapmak isterseniz saçlarınızı su dalgası şeklinde tercih edip Bahels markasına ait özel tasarım kristal taşlı tacı kullanabilirsiniz. Ayrıca Swarovski markasının Millennia isimli bilekliğiyle de hoş bir dokunuş yapabilirsiniz. Son olarak Flormar markasının Diamond Terracota isimli sedefli farıyla duru bir makyaj tercih edebilirsiniz.

YÜZÜĞÜ UNUTMAMAK GEREK! 

Altınbaş markasına ait altın sırataş oval yüzük bu kombin için enfes bir seçim olacaktır.

Nişan kombin önerileri

Nişan kombin önerileri

  • GİGİİ'S GLORIA ICONIC BLUE ELBİSE: 3.750.00 TL
  • NİNE WEST GISSA MAVİ TOPUKLU SANDALET: 759,00 TL
  • BAHELS ÖZEL TASARIM KRİSTAL TAŞLI İKİLİ TAÇ: 374,99 TL
  • SWAROVSKI MİLLENİA BİLEKLİK: 4.300 TL
  • FLORMAR DİAMOND TERRACOTA EYESHADOW 8690604083879: 113,96 TL
  • ALTINBAŞ ALTIN SIRATAŞ OVAL YÜZÜK YZVR9960-24627: 5.191 TL

 

  • ZARİF VE ŞIK

Nişanda ne renk giyilir, sorusuna en sık verilen yanıtlardan biri de elbette 'pembe'. Siz de nişan töreninizde pembenin zarafetinden yararlanmak isterseniz Keikei markasına ait pudra pembe rengindeki çiçek ve gümüş detaylı kalp yaka elbisesine şans verebilirsiniz. Gümüş detaylı askılarıyla göz kamaştıran bu elbiseyi Derimod markasına ait metalik renkli topuklu ayakkabı ve Kristal Kutu markasına ait Millenia All Around isimli pembe kolyesiyle tamamlayabilirsiniz. Elbisedeki çiçekleri vurgulamak için saçlarınızın her iki yanına Mango markasına ait pembe tonlarındaki çiçekli tokaları kullanabilirsiniz. Son dokunuşta ise Versace markasının klasiklerinden Brıght Crystal isimli parfümüyle etkileyici bir görünüm oluşturabilirsiniz.

YÜZÜĞÜ UNUTMAMAK GEREK! 

Amor Pırlanta markasına ait pembe taşlı pırlanta yüzük bu kombin için enfes bir seçim olacaktır.

Nişan kombin önerileri

Nişan kombin önerileri

  • KEİKEİ KREP KOLSUZ UZUN ELBİSE 965117-040: 1.859.90 TL
  • DERİMOD METALİK TOPUKLU AYAKKABI 22SFD162732: 809.99 TL
  • MANGO SAÇ TOKASI 47004396-LUCIAP-LA: 279,99 TL
  • KRİSTAL KUTU MİLLENİA ALL AROUND KOLYE: 8.800,00TL
  • VERSACE BRIGHT CRYSTAL EDT 200 ML PARFÜM: 2.503,25 TL
  • AMOR PIRLANTA 0.80 KARAT PIRLANTALI YÜZÜK: 8.397,00 TL

 

  • İNCİLERİN ASALETİ

Asaletin temsilcisi incileri nişan elbisenize davet etmek isterseniz Gızıa markasına ait V yaka, inci işlemeli, tasarım harikası uzun elbiseyi satın alabilirsiniz. Bu şık elbisedeki incileri daha da ön plana çıkarmak isterseniz İnci markasına ait kum rengindeki saten ve gümüş detaylı topuklu ayakkabıya şans verebilirsiniz. Ayrıca saçlarınızın ön kısımlarını daha volümlü kullanarak Bijuteri.net markasına ait incili taç ve Zen Pırlanta markasına ait inci pırlanta küpelerle harika bir görünüm yakalayabilirsiniz. Son olarak Kıko markasının Silver rengindeki farıyla aydınlık bir makyaj yapabilirsiniz. 

YÜZÜĞÜ UNUTMAMAK GEREK! 

Zen Pırlanta markasına ait inci taşlı pırlanta yüzük bu kombin için enfes bir seçim olacaktır.

Nişan kombin önerileri

Nişan kombin önerileri

  • GIZIA V YAKA TAŞ İNCİ İŞLEMELİ ELBİSE M2KM5G12412HK: 24.515,00 TL
  • İNCİ POLLY KUM RENGİ TOPUKLU AYAKKABI: 739,99 TL
  • ZEN PIRLANTA 2.66 KARAT İNCİ PIRLANTA KÜPE 3001077763: 8.680 TL
  • BİJUTERİ. NET İNCİLİ TAÇ: 27,60 TL
  • KIKO WATER EYESHADOW 232 SİLVER: 387,99 TL
  • ZEN PIRLANTA 0,37 KARAT İNCİ PIRLANTA YÜZÜK 3000648316: 6.615 TL

 

  • İDDİALI VE ÇARPICI 

Açık tonlarda bir nişan elbisesi giymek yerine daha iddialı seçimlere yönelmek isterseniz Trendyolmilla markasına ait zümrüt yeşili, kemerli uzun elbiseye şans verebilirsiniz. Ayakkabı olarak ise gümüş topuk detayıyla göz kamaştıran Aldo markasının Leılı isimli ayakkabısını kullanabilirsiniz. Ardından elbisenizi aksesuarlarla zenginleştirmek için Merano Design markasına ait yeşil Swarovski taşlı kare küpeleri tercih edebilirsiniz. Son dokunuş ise kokuda gizli! Chloe markasının Rose Naturelle İntense Refillable isimli parfümüyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

YÜZÜĞÜ UNUTMAMAK GEREK! 

Gülaylar Pırlanta markasına ait zümrüt pırlanta yüzük bu kombin için enfes bir seçim olacaktır.

Nişan kombin önerileri

Nişan kombin önerileri

  • TRENDYOLMİLLA ZÜMRÜT YEŞİLİ KEMERLİ ELBİSE TPRSS23AE00091: 401,99 TL
  • ALDO LEILI YEŞİL TOPUKLU AYAKKABI: 4.479,20 TL
  • MERANO DESİGN YEŞİL SWAROVSKİ TAŞLI KARE KÜPE: 1.034,00 TL
  • CHLOE ROSE NATURELLE İNTENSE REFİLLABLE PARFÜM: 1.725,90 TL
  • GÜLAYLAR PIRLANTA 0.35 KARAT ZÜMRÜT PIRLANTA YÜZÜK SN01492308: 10.276 TL
MasterChef Somer Sivrioğlu'ndan turşu için altın oran!Ünlü şeften turşu kurmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Somer Sivrioğlu'ndan turşu için altın oran!Ünlü şeften turşu kurmanın püf noktaları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0