Tepeden tırnağa stilini değiştiren Billie Eilish ateş püskürdü: Kadınları rahat bırakın!

Genç yaşta elde ettiği başarılar ve ödüllerle sık sık gündeme gelen ünlü yıldız Billie Eilish, son dönemlerde tarzındaki radikal değişimle adından söz ettiriyor. Feminen bir tarza bürünen Eilish, kendisine gelen eleştirilere karşı sessizliğini bozdu.

"Lovely" ve "Bad Guy" şarkılarıyla dünya çapında şöhrete kavuşan Billie Eilish, yalnızca başarılı meslek hayatı değil kendine has stiliyle de moda dünyasına yön veriyor.

Billie Eilish

Billie Eilish

Kariyerinin ilk yıllarında yeşil saçları ve bol kıyafetleriyle adından söz ettiren ünlü yıldız, vücut hatlarını gizleyen parçalar kullanmaya özen gösteriyordu. 

Billie Eilish eski stili

Billie Eilish eski stili

"BIRAKIN DA KADINLAR İSTEDİKLERİ GİBİ VAR OLSUN"

Son dönemlerde yeni bir stil benimseme kararı alan Eilish, hem kırmızı halı hem de sokak tarzında daha feminen parçalara yöneliyor. Stil değişikliği hayranları tarafından beğenilmeyen ünlü şarkıcı, gelen eleştirilere karşı sessizliğini bozdu. 

"Kariyerimin ilk beş yılını, 'erkek gibi göründüğüm ve giyindiğim' için eleştirilmekle ve 'bir kadın gibi davransaydım daha iyi olacağımı' duymakla geçirdim" diyerek isyan eden ünlü yıldız, "Ve şimdi kendimi kadınsı veya üzerime tam oturan bir şeyler giyecek kadar rahat hissettiğim için değiştiğimi söylüyorsunuz. 'Ona ne oldu? Bu eski Billie değil, o da diğer herkes gibi' diyorsunuz. İki türlü de giyinebilirim. Bırakın da kadınlar istedikleri gibi var olsun" ifadelerini kullandı.

Billie Eilish yeni tarzı

Billie Eilish yeni tarzı

Benedict Cumberbatch'in kabus anları! Bıçaklı saldırgan evinin kapısına dayandı

İLİŞKİLİ HABER

Benedict Cumberbatch'in kabus anları! Bıçaklı saldırgan evinin kapısına dayandı
Serenay Sarıkaya ile Metin Akdülger yeniden bir arada! "Kimler Geldi, Kimler Geçti"

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya ile Metin Akdülger yeniden bir arada! "Kimler Geldi, Kimler Geçti"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0