Kurban Bayramı'nda nasıl giyinilir? Kurban Bayramı kombinleri

Kurban Bayramı'nda hem zarif hem de göz kamaştıran kombin önerileriyle ailenizi ve sevdiklerinizi şık bir görünümle ziyaret edebilirsiniz. İster yaz renklerinin dinamik etkisine ister siyahın klas çizgisine şans verebileceğiniz birbirinden güzel görünümleri sizler için bir araya getirdik. Peki Kurban Bayramı kombini nasıl yapılır? Kurban Bayramında nasıl giyinilir? İşte detaylar...

Paylaşmanın, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kurban Bayramı, bu yıl 28 Haziran Çarşamba günü ve 1 Temmuz Cumartesi günleri arasında olacak. Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlar bu özel günlerde hem yakınlarını ziyaret edip hem de yaz mevsiminin tadını çıkarabileceği rotalar belirliyor. Kurban Bayramı planınız ne olursa olsun, çocukluk yıllarından beri birçok kişinin bayramlık heyecanı solmuyor. Göz kamaştıran tertemiz ütülü kıyafetlerin hazırlandığı bayram gününde, özenli ve şık olmak istiyoruz. Gelin, sizler için hazırladığımız 3 farklı bayram kombin önerisine birlikte göz atalım.

Kurban BayramıİLİŞKİLİ HABERKurban Bayramı'na özel tesettür kombin önerileri

KURBAN BAYRAMI KOMBİN ÖNERİLERİ

  • ZARİF VE ŞIK

Bayram ziyaretlerinde zarif ancak iddialı parçaların bir araya geldiği hoş bir kombin yapmak isterseniz ilk olarak Mudo markasına ait büzgü detaylı, siyah renkli midi boy eteği satın alarak işe başlayabilirsiniz. Tamamlayıcı bir görünüm elde etmek adına bu parçayı LC Waıkıkı markasının kruvaze yaka siyah bluzuyla bir araya getirmenizi tavsiye ederiz. Siyahın temel olarak göze çarptığı bu görünüme renk katmak içinse Zara markasına ait turkuaz renkli saten topuklu sandaleti ve Tuıme markasına ait Isıs isimli turkuaz, hasır el çantasını tercih edebilirsiniz. Çantadaki detayı aksesuarlarınıza taşımak isterseniz My Silvers markasının mavi göz şeklindeki küpelerini kullanabilirsiniz. Son olarak Atelier Sriza markasının nazar boncuklu kolyesiyle görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Kurban Bayramı kombin önerileri

Kurban Bayramı kombin önerileri

  • MUDO BÜZGÜ DETAYLI MİDİ KALEM ETEK 1241967003: 459,99 TL
  • LC WAIKIKI KRUVAZE YAKA DÜZ KETEN KARIŞIMLI BLUZ S3IA50Z8 : 259,99 TL
  • ZARA TOPUKLU SATEN ARKASI AÇIK SANDALET: 999,95 TL
  • TUIME ISIS ÇANTA MAVİ: 4.900,00 TL
  • MY SİLVERS HALKA GÖZ ŞEKLİNDE KÜPE MYS9958: 199,92 TL
  • ATELİER SRİZA NAZAR BONCUKLU KOLYE: 399,00 TL

 

  • PEMBENİN BİNBİR TONU

Yaz aylarına yakışacak renkli bir kombin yapmak isterseniz pembenin göz alıcı etkisini stilinize yansıtabilirsiniz. Pembenin birkaç tonuyla oluşturabileceğiniz bu kombin için Gızıa markasına ait degaje yaka sıfır kol pembe bluz ile LC Waıkıkı markasına ait açık pembe pantolonu bir araya getirebilirsiniz. Pembe geçişini yumuşatmak içinse Guess markasının Marciano isimli somon rengindeki kemerini tercih edebilirsiniz. Ardından Elle markasının pembe deri ayakkabısı ve Capone markasının somon rengindeki Valverde isimli kutu şeklindeki çantasıyla uyumlu bir görünüme sahip olabilirsiniz. Oldukça sade ancak göz alıcı olan bu kombinde aksesuar olarak ise yalnızca Lacoste markasının rose rengindeki kol saatini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Kurban Bayramı kombin önerileri

Kurban Bayramı kombin önerileri

  • GIZIA DEGAJE YAKA SIFIR KOL PEMBE BLUZ M2KMWG30117MA: 1.395,00 TL
  • LC WAIKIKI STANDART FİT PEMBE PANTOLON S2HJ98Z8: 279,99 TL
  • GUESS MARCİANO ZİNCİR KEMER: 379,50 TL
  • CAPONE SOMON VALVERDE ÇANTA 361-VLV01-RPT-01-001-N49: 399,00 TL
  • ELLE PEMBE DERİ LAOFER AYAKKABI MAZZIE-238: 1.799,90 TL
  • LACOSTE ROSE KOL SAATİ: 5.480,00 TL

 

  • RENGARENK BİR GÖRÜNÜM

Yaz mevsiminin en sevilen renklerinden mercan ve yeşili bayram kombininizde kullanmak isterseniz Massimo Dutti markasına ait mercan renkli keten, halter yaka maxi boy elbisesine şans verebilirsiniz. Hem klas hem de rahat bir parça olan bu elbiseyi Derimod markasının yeşil renkli ince topuklu ayakkabısıyla bir arada kullanabilirsiniz. Aksesuarlarda ise dikkat çeken göz alıcı parçalar kullanmanızı tavsiye ederiz. Bunun için Unique By Av markasının Pearl isimli mercan renkli ve gold detaylı kolyesi harika bir seçim olacaktır. Kolyedeki altın detayı vurgulamak içinse Atasay markasının altın, halka küpelerini kullanabilirsiniz. Son olarak Twist markasına ait turuncu ve altın renk zincirli mini boy çantasıyla kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Kurban Bayramı kombin önerileri

Kurban Bayramı kombin önerileri

  • MASSİMO DUTTİ KETEN HALTER YAKA ELBİSE: 1.399,00 TL
  • DERİMOD YEŞİL DERİ TOPUKLU SANDALET 22SFD162718: 649,99 TL
  • UNİQUE BY AV PEARL KOLYE: 4.849,00 TL
  • ATASAY 14 AYAR SARI ALTIN HALKA KÜPE: 5.905,00 TL
  • TWİST ASKISI BÜZGÜLÜ MİNİ ÇANTA: 449,50 TL
Kurban Bayramı'nda nereye gidilir? Kurban Bayramı'nda gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Kurban Bayramı'nda nereye gidilir? Kurban Bayramı'nda gezilecek yerler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0